Hoppa till innehåll

DEMOSÄNGAR i KARLSTAD

KÖP EN BILLIG UTSÄLLNINGSSÄNG

Säng-Dubbel-kontinental
Säng-Dubbel-kontinental

Har er butik demoexemplar som ni vill bli av med?

Annonsera om era utställningssängar till våra besökare helt gratis! Se mera info om hur, via knappen!

Bra att veta om att köpa demosängar i Karlstad

Demosängar i Karlstad är sängar som sängbutiker tar in som visningsexemplar i butiken, alltså det sängarna som kunderna får testa i en fysisk sängbutik. Dessa sängar roteras för det mesta ungefär en gång per år eller vart annat år. Vi på KopSang.se tycker att dessa sängar är troligtvis det absolut bästa dealarna du kan göra på sängar, då dessa sängar är knappt använda. Oftast testar en kund en säng i ett par minuter, för att sedan testa nästa säng. Det betyder att en säng kanske används likvärdigt med någon natts sömn, men du får dem oftast med riktigt bra rabatter.

Är det inte ohygieniskt att köpa ett visningsexemplar?

Smaken är som baken, men vi tycker absolut inte det är det. I dessa sängar lägger sig folk med kläder på, alltså ingen svett och hudavlagringar i sängen. Andra aktiviteter har inte heller skett i dessa sängar, så nej vi tycker dessa sängar är i så gott som nyskick. Man kan ställ sig frågan om man inte har problem att sova på ett hotell med 10 år gamla sängar där folk gjort allt möjligt i sängarna, varför skulle ett demoexemplar som bara stått i en butik vara “äcklig” för?.. Naturligtvis är valet helt och hållet ditt, och tycker du att det på något vis är ohygienisk med en en säng som har varit visningsexemplar, så ska du köpa en ny!

Får man garantier på en demosäng i Karlstad?

Ja, man brukar få exakt samma garantier på en demosäng i Karlstad som du skulle få om du beställt en helt ny från fabrik. Ända skillnaden är att du köper sängen i fråga i det skick som du ser den i butiken, vilket kan betyda att det kan vara något kosmetiskt “fel” på sängen i fråga. Oftast handlar detta så om någon mindre fläck på bäddmadrass, vilket med enkelhet kan tvättas bort med antigen skumtvätt för möbler eller i tvätt maskin om bäddmadrassen tillåter det. I övrigt så utgår samma garantier på ram och fjäderbrott på sängen som du skulle fått på ett nytt exemplar.

Få med dig demosängen i Karlstad samma dag

En annan fördel som ibland kan vara helt avgörande är att demosängen i Karlstad kan du oftast få med dig hem samma dag, dock inte alltid. Men för det mesta så kan du alltså ta med dig en demosäng hem så fort du köpt den, vilket sparar dig 6-8 veckors leveranstid som det annars brukar ligga på nybeställning av sängar. Dock kan det vara så ibland att sängbutiken i fråga vill hinna få in det nya exemplaret först i butiken innan dem släpper demoexemplaret, så kolla detta med butiken innan du köper så ni är överens om när avhämtning av sängen kan ske.

Detta bör du kolla innan du köper ett demoexemplar i Karlstad

Kolla alltid under bäddmadrassen så det inte är några gropar i själva resårmadrassen, är det det så ska du dra öronen åt dig. Detta är som sagt högst otroligt med tanke på att sängarna är i så gott som nyskick oftast. Kolla också med sängförsäljaren vad det är för fasthet på sängen, oftast är det en sida som är medium och en fast, men kolla det för säkerhets skull ändå. Sist men inte minst, testa sängen för guds skulle så du tycker om den, och att den passar din kropp. Oavsett hur billig sängen är så är var enda en krona en krona för mycket om det är helt fel säng för er!