Hoppa till innehåll

Jensen Sleep I Bäddmadrass

3,075 kr

En Innovation För Din Sömn

KopSang.se tar stolthet i att presentera Jensen Sleep I Bäddmadrass – en fusion av avancerad teknologi och hållbar design. För dig som söker variation och omsorg om både din sömnkvalitet och vår planet är detta ett självklart val.

Dynamisk Anpassning:
Med två olika sidor, en profilerad och en slät, kan du själv bestämma din ytkänsla. Föredrar du en mjukare känsla? Vänd på madrassen. Vill du ha det fastare? Du har alternativet precis där.

Fuktreglerande Kvalitet:
Jensen Sleep I är utrustad med Cellex XS stoppning, känt för sina fukt- och lufttransporterande egenskaper. Ditt sovkomfort förbättras med varje andetag du tar.

Naturligt Skydd:
Med en kombination av Sensity? och Lyocell i överdraget, kan du vara säker på att du sover i ett fräscht, hygieniskt och bakteriefritt klimat.


Design & Miljö

Naturens Avtryck:
Inspirationen för designen kommer från naturen själv – det delikata mönstret av björklöv. Inte bara estetiskt tilltalande, det gör också madrassens zoner synliga.

Hållbart Val:
Med tanke på vår planet är överdraget gjort av 35% Lyocell & 65% PES. Bemärk att en imponerande 32% av denna PES är återvunnen, vilket återspeglar vårt engagemang för en hållbar framtid.


Produktinformation i Detalj

  • Höjd: Optimalt stöd med 8 cm.
  • Stoppning: Innovativ Cellex XS.
  • Överdrag: En kombination av 35% Lyocell & 65% PES, med 32% återvunnen PES.

Omsorg & Lång Längd

  • Fläckvård: Skumtvätt för möbelvård fungerar bäst. Se till att följa tillverkarens anvisningar.
  • Skydda din investering: Ett madrasskydd rekommenderas starkt för att hålla din bäddmadrass i bästa skick i många år.

KopSang.se’s Sängexpert Åsikt

Efter noggrann granskning och analys, kan vi med säkerhet rekommendera Jensen Sleep I Bäddmadrass som ett exceptionellt bra köp. Din sömnkvalitet förtjänar inget annat än det bästa, och detta är det. Sova gott!

GRYM DEAL - GRYM SÄNG