Hoppa till innehåll

Viking Talalay Bäddmadrass

Viking Talalay Bäddmadrass

Viking, ett namn känt för sina kvalitetsprodukter, tar oss med på en sovupplevelse utöver det vanliga med Viking Talalay Bäddmadrass. Med innovation och teknologi i fokus erbjuder denna bäddmadrass den ultimata kombinationen av komfort och stöd för en fridfull natt.

Unik Latexsammansättning:
Genom att använda DLTalalay®, en speciell typ av latex, levererar Viking en produkt som inte bara är skön att ligga på, men också erbjuder fantastiska stödegenskaper. Detta tack vare dess oslagbara elastiska cellstruktur.

Tryckavlastning:
Ett av de mest framstående drag hos denna bäddmadrass är dess förmåga att erbjuda optimerad tryckavlastning. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för dig som upplever obehag i ben, leder eller muskler.

Reglerad Temperatur för Komfort året om:
Oavsett om det är en varm sommarnatt eller en isande vinterkväll, anpassar sig DLTalalay®-materialet till dina behov. Det håller dig sval när temperaturen stiger och värmer dig när kylan biter.


Ytterligare Egenskaper och Skydd

Quallofil® Allerban® Komfortlager:
Denna madrass är mer än bara komfort. Med ett 2 cm tjockt lager av Quallofil® Allerban®, skyddas du från överflödig värme och potentiella allergener som kvalster, svamp och bakterier.

Talalay Latexkärna:
Denna bäddmadrass har en 4 cm tjock Talalay latexkärna med en densitet på 41kg/m3. Med 50% naturlatex, garanteras du kvalitet och hållbarhet.


Produktegenskaper av Viking Talalay

  • Höjd: En perfekt 9 cm för optimal komfort.
  • Stoppning: Högkvalitativ Talalay latex.

Skötselråd för Långvarig Skönhet

  • Fläckborttagning: Om din bäddmadrass får fläckar, använd skumtvätt avsedd för möbelvård. Kom ihåg att alltid följa tillverkarens instruktioner.
  • Livslängdens Bevarande: Maximera din investering genom att använda ett madrasskydd. Detta hjälper till att förlänga madrassens livslängd och behålla dess skönhet.

KopSang.se’s Expertrekommendation

Efter noggranna tester och utvärderingar på KopSang.se, kan vi med fullt förtroende rekommendera Viking Talalay Bäddmadrass. För den som värdesätter en kombination av överlägsen komfort och hållbarhet är detta det självklara valet. Investera i en bättre natts sömn med Viking Talalay.

GRYM DEAL - GRYM SÄNG