Hoppa till innehåll

Hästens BJX Bäddmadrass

25,950 kr

En Unik Fusion av Naturliga Ingredienser

Väntan på den perfekta sovupplevelsen är över. Med BJX Bäddmadrass från Hästens förs du in i en värld där naturen spelar huvudrollen.

Utvalda Tagelstrån:
I kärnan av denna bäddmadrass ligger en hemlighet – de längsta och starkaste tagelstråna. Dessa tagelstrån ger madrassen en exceptionell spänst, vilket ger en känsla av flytande komfort.

Naturlig Harmoni:
Kombinationen av ren bomull och mjuk ull skapar en perfekt balans. Tillsammans bildar dessa material en yta som är mjuk mot huden och samtidigt stödjande för kroppen. Den optimala balansen för en drömsk natts sömn.


Innovativ Allergibehandling

Ditt hälsotillstånd och komfort är Hästens huvudfokus. Därför har varje fiber i BJX Bäddmadrassen genomgått en specialbehandling för att minimera allergener. Så du kan sova ljudligt varje natt med vetskapen att din sängmiljö är trygg och ren.


Detaljer & Specifikationer

  • Höjd: 5 cm
  • Stoppningsmaterial: Bomull, ull och utvalda tagelstrån

KopSang.ses Expertutlåtande

Hästens BJX Bäddmadrass är inte bara en produkt, det är en upplevelse. Efter noggranna tester och analyser kan vi med säkerhet säga att denna bäddmadrass överträffar förväntningarna. Med dess naturliga komposition och höga kvalitet, rekommenderar vi varmt BJX Bäddmadrass som ett utmärkt tillägg till ditt sovrum.