Hoppa till innehåll

Hästens BJX Luxury

30,950 kr

Elegans & Expertise i Varje Söm

Bland de många anrika namnen inom sängindustrin, står Hästens ut som en bastion av kvalitet och hantverk. Med BJX Luxury Bäddmadrass presenterar Hästens en kombination av traditionell hantverksskicklighet och modern sovteknologi.

Överlägsen Stoppning:
BJX Luxury’s stoppning är inte bara en produkt; det är en noggrant kuraterad samling av några av naturens bästa material. Med en unik kombination av bomull, ull, mohair och tagel får du uppleva en liggyta som är både lyxigt mjuk och följsam.

Ventilerande Egenskaper:
Tack vare de naturliga materialen erbjuder BJX Luxury optimal ventilation. Resultatet? En sängyta som håller dig sval och torr natt efter natt, skapande ett optimalt sovklimat.

Extra Mellanlager av Bomull:
Hästens, i sin ständiga strävan efter perfektion, har infört ett mellanlager av högkvalitativ bomull. Detta lager tillför extra komfort och följsamhet till bäddmadrassen, vilket gör din sömn ännu mer föryngrande.


Hänsyn till Hälsa

För dem som är känsliga mot allergener, har Hästens tagit extra steg för att säkerställa att BJX Luxury är rätt val. Varje material som används i denna bäddmadrass har genomgått en specialbehandling för att minimera allergener.


Specifikationer & Tekniska Data

  • Höjd: 5 cm
  • Naturliga stoppningsmaterial: Bomull, ull, mohair, tagel

KopSang.se’s Expertutlåtande

Efter grundliga tester och analyser kan vi på KopSang.se med stolthet rekommendera Hästens BJX Luxury Bäddmadrass. För dem som söker det bästa inom sovkomfort, erbjuder BJX Luxury en upplevelse i världsklass. Denna bäddmadrass representerar allt som Hästens står för – kvalitet, innovation och traditionellt hantverk. Ett utmärkt köp för den kräsna konsumenten.