Hoppa till innehåll
Rea!

Tempur 2-side Topper Bäddmadrass

5,457 kr

Sov som på Moln med Tempur

Tempur 2-side Topper Bäddmadrass introducerar dig till en värld där sömnen känns som en flykt till en annan dimension. Upplev den unika viktlösa känslan som bara Tempur kan erbjuda.

Precision & Komfort:
Genom att använda den mest avancerade teknologin, erbjuder denna madrass en formbarhet som anpassar sig perfekt efter din kropp, säkerställande optimalt stöd och tryckavlastning. Detta kännetecknas av dess medicintekniska produktmärkning klass 1.

Passar Varje Miljö:
Oavsett om du är hemma, på sjön i båten, eller på vägen i husvagnen, ger Tempur 2-side Topper Bäddmadrass dig den komfort du förtjänar.


Sammansättning & Skötsel

Avancerat Materialval:
Med 7 cm viskoelastiskt temperaturkänsligt Tempurmaterial får du bästa möjliga stöd och komfort. Detta material är känt för att avlasta tryck och erbjuda en anpassningsbarhet som få andra material kan mäta sig med.

Överdrag med Dubbla Funktioner:
Med två sidor av olika material, kan du välja den känsla som passar dig bäst. Den ena sidan erbjuder ett lyxigt velour, medan den andra sidan i dubbel jersey ger en svalare upplevelse. Och med dragkedja blir det enklare än någonsin att ta av och sätta på överdraget, som kan tvättas i maskin vid 60º C.


Tillval & Tillbehör

Längre Livslängd med Rätt Skydd:
Vi rekommenderar Tempur-Fit madrasskydd, ett utmärkt sätt att bevara madrassen i bästa skick och förlänga dess livslängd, samtidigt som det säkerställer en ren och hygienisk sovmiljö.

Perfekt Passform med Tempur:
För den fullständiga Tempur-upplevelsen, komplettera med Tempurs formsydda lakan. Dessa lakan, tillverkade av stretchmaterial, ser till att du får maximal komfort utan kompromisser.


KopSang.se’s Expertrekommendation

Efter noggrann granskning och testning kan vi på KopSang.se fullt ut rekommendera Tempur 2-side Topper Bäddmadrass. Den ger inte bara en överlägsen komfort men även en hållbarhet och kvalitet som står oöverträffad. För de som inte vill kompromissa med sömnkvaliteten, är detta verkligen ett utmärkt köp.

STOPPNING

90% gåsfjäder & 10% gåsdun

TILLVERKARE

Mille Notti

GRYM DEAL - GRYM SÄNGKAMPANJVARA