Hoppa till innehåll

Engmo Dun Astrid Dunkudde

EngmoDun Astrid Dunkudde

EngmoDun presenterar stolt sin Astrid Dunkudde, inspirerad av den graciösa prinsessan Astrid, känd inte bara för sin skönhet utan även för sin otroliga talang som sömmerska. Denna kudde kombinerar skönhet, komfort och hantverkskvalitet i en produkt som sticker ut från mängden. Med sin vitrandiga bomullsdesign och en fyllning av speciellt utvalda vita gåsdun, garanterar Engmo Dun Astrid Dunkudde en lyxig känsla och optimal avlastning för nacke och huvud.

Kategorier: , ,

Dunets kvalitet kan inte överskattas – de stora och luftiga gässdunen erbjuder en mjukhet som få andra material kan matcha. Oavsett om du föredrar att vila ditt huvud på den mjuka & låga versionen, söker lite mer höjd med mjuk & hög, eller föredrar en fastare känsla med fast & hög, finns det en Astrid Dunkudde för dig.

Produktegenskaper:

  • Mått: 50×60 cm
  • Konstruktion: 1 kammar
  • Yttertyg: 100% bomullscambric/twill
  • Fyllning & Vikt: Välj mellan mjuk & låg (350g), mjuk & hög (450g), eller fast & hög (600g).
  • Kvalitetsmärkningar: Allergitestad, ÖKO-TEX Klass 1, Nomite-certifierad, och Downafresh Greenline 100% rent dun. Dunets ursprung är från Europa och produceras stolt i Danmark.

Tvättråd: För bästa resultat, tvätta i 60 grader och torka alltid i torktumlare. För daglig skötsel, skaka och lufta kudden lätt varje dag.

Varför välja en dunkudde? Dunkuddar är känt för sin fantastiska förmåga att kombinera stöd och komfort. Dunet anpassar sig efter ditt huvud och nacke och erbjuder skräddarsydd komfort varje natt. De är också hållbara och behåller sin form under en lång tid, vilket gör dem till en långsiktig investering i god sömn.

Att tänka på vid val av kudde: Sovposition spelar en viktig roll när du väljer kudde. Om du oftast sover på rygg eller mage kan en mjukare och lägre kudde vara ideal. För dig som sover på sidan kan en högre kudde ge bättre stöd. Med Engmo Dun Astrid Dunkudde och dess tre varianter, kan du vara säker på att hitta en perfekt matchning för just din sovstil.

Slå dig ner i skönhet och komfort med Engmo Dun Astrid Dunkudde. Beställ idag på KopSang.se och upplev skillnaden i din nattvila.