Hoppa till innehåll

Jensen Tempsmart Fiberkudde

Jensen Tempsmart Fiberkudde – Den Ultimata Kudden för Perfekt Sömntemperatur

För många av oss kan temperaturskillnader vara en stor störningsfaktor för en god natts sömn. Med Jensen Tempsmart Fiberkudde behöver du inte längre oroa dig för varma eller kalla nätter.

Kategorier: ,

Denna kudde är inte bara anpassningsbar till din huvuds och nackes form, utan har även en avancerad temperaturreglerande teknologi. Tack vare termostatkontrollen som finns inbyggd, balanserar Tempsmart Pillow de temperatursvängningar som kan leda till orolig sömn. Genom att använda sig av miljontals microkapslar, anpassar kudden sig ständigt till din huds temperatur. Microkapslarna absorberar, lagrar och frigör värme vid behov, vilket förhindrar överhettning och svettning eller kyla och frossa.

Om du någonsin har vaknat mitt i natten för att du känner dig för varm eller för kall, är Jensen Tempsmart Fiberkudde svaret på dina problem. Den säkerställer att du håller dig inom den optimala komfortzonen för en god natts sömn, oavsett utomhustemperaturen.

Produktegenskaper:

  • Fyllning: 100% bollfiber
  • Tvättinstruktioner: Maskintvättas i 60°C. Tål att torktumlas. Följ alltid tvättråden på kuddens etikett.

Men varför fiberkudde? Fiberkuddar kombinerar stöd och komfort och är särskilt bra för de som kan vara allergiska mot äkta dun eller fjäder. De kan maskintvättas, vilket förenklar rengöring och underhåll.

När det gäller att välja rätt höjd på din kudde, tänk på din vanliga sovposition:

  • Ryggsovare: Välj en medium till hög kudde för rätt stöd till nacken.
  • Sidosovare: En hög kudde rekommenderas för att hålla huvudet i linje med ryggraden.
  • Magesovare: En låg till medium kudde fungerar bäst för att förhindra nackspänningar.

Med Jensen Tempsmart Fiberkudde kommer du inte bara att sova bekvämt, utan även med rätt temperatur hela natten. För mer information och andra rekommendationer, besök vår hemsida, KopSang.se, din guide till drömsömn.