Hoppa till innehåll

Carpe Diem Beds Silke Kudde

Carpe Diem Beds Silke Kudde – En lyxig dröm för varje natt

Upplev nattens lugn med Carpe Diem Beds silkeskudde, perfekt för dig som söker optimal komfort och stöd när du sover på sidan eller rygg. Den exklusiva fyllningen av mullbärssilke, kompletterad med polyester, ger kudden sin unika form och överlägsna stöd som omfamnar huvudet med en följsamhet som bara silke kan erbjuda.

Kategorier: ,

Mullbärssilke är inte bara en lyx för sinnena, utan också en vän för hälsan. Med sina naturligt damm- och smutsavvisande egenskaper blir Carpe Diem Beds silkeskudde ett förstklassigt val för allergiker. Tack vare silkets termoreglerande egenskaper hålls du behagligt varm under kalla nätter och sval under de varma, samtidigt som den effektivt hanterar fukt för att du ska sova ostört. Ingen mer nattlig svettning eller frysning!

Varför välja en silkeskudde?

  • Lyxig komfort: Silkes fibrer ger en mjukhet och följsamhet som är svår att slå.
  • Allergivänligt: Naturligt motståndskraftig mot damm och smuts.
  • Temperaturreglerande: Varmt när det behövs och svalt när temperaturen stiger.
  • Fuktreglerande: Absorberar och transporterar bort överflödig fukt, säkerställande av en torr och behaglig sovmiljö.

Hur väljer man höjd på sin kudde?

  • Ryggsovare: En medium-höjd kudde erbjuder optimalt stöd åt huvud och nacke, hållande ryggraden i en naturlig linje.
  • Sidosovare: En något högre kudde rekommenderas för att fylla utrymmet mellan huvudet och axeln, vilket säkerställer rätt stöd och alignment.
  • Magesovare: En lägre kudde är mest lämplig för att undvika spänning i nacken.

Med dess OEKO-TEX-certifiering och 100% bomullsöverdrag är Carpe Diem Beds Silke Kudde den perfekta kombinationen av komfort, kvalitet och hållbarhet. Hos KopSang.se rekommenderar vi alltid det bästa för din sömnkvalitet. Välj Carpe Diem för en lyxig dröm varje natt.