Hoppa till innehåll

Tempur Millennium Kudde

Optimal Stöd för en Skön Natt

Är du på jakt efter en kudde som erbjuder både komfort och korrekt stöd för din nacke? Tempur Millennium är svaret på dina behov. Den unika designen med en böjd kant som lutar framåt har en specifik funktion – att ge ditt huvud och din nacke optimalt stöd. Detta gör att kudden är perfekt anpassad för dig som sover på sidan eller ryggen. Dessutom kramar kudden skonsamt om din nacke och axlar, vilket garanterar en lugn och återhämtande sömn.

Mått för varje sovbehov:

  • XS – 54x32x8/4 cm: Perfekt för dig med en mindre kroppsbyggnad eller för dig som föredrar en lägre kudde.
  • S – 54x32x9,5/5 cm: För dig som behöver det lilla extra stödet, men utan att ge avkall på komforten.
  • M – 54x32x11/6 cm: En mellanstorlek som passar de flesta sovpositioner och kroppsbyggnader.
  • L – 54x32x12,5/7 cm: För dig som önskar maximalt stöd och höjd för en optimal sömnposition.

Varför en Tempur-kudde?

När du investerar i en Tempur-kudde investerar du i kvalitet och årtionden av forskning och utveckling. Tempur är känt för sina tryckavlastande egenskaper och sin förmåga att anpassa sig efter varje individs unika kroppsform. Med en Tempur-kudde får du en skräddarsydd sömnupplevelse varje natt.

Välja rätt höjd för din sovposition:

  • Ryggsovare: En medium till hög kudde, som M eller L, kan ofta ge bäst stöd och hjälpa till att hålla ryggraden i en neutral position.
  • Sidsovare: En hög kudde, som L, fyller utrymmet mellan huvud och axel optimalt. Men en mediumstorlek som M kan också passa beroende på kroppstyp.
  • Magssovare: Generellt rekommenderas en lägre kudde, som XS eller S, för att undvika överextension av nacken.

Skötselråd För att bibehålla kuddens fräschör och kvalitet, kommer den med ett avtagbart och tvättbart överdrag. Det kan enkelt tvättas i upp till 60°C. Så du kan sova gott, natt efter natt.

Besök KopSang.se för mer information och recensioner på de bästa sängprodukterna på marknaden. Tempur Millennium Kudde – där kvalitet möter komfort för en oslagbar sömnupplevelse.