Hoppa till innehåll

Tempur Sonata SmartCool Kudde

Där Svalka Mötter Komfort

Om du söker efter en kudde som inte bara erbjuder stöd utan även en konstant sval känsla genom natten, kan du ha hittat din match i Tempur Sonata med SmartCoolTechnology. Detta fodral är utrustat med den senaste teknologin som effektivt absorberar kroppsvärme. Resultatet? En behaglig och sval känsla som varar genom hela natten, oavsett hur mycket du rör på dig.

Sonatakuddens unika böjda design är skapad med tanke på rygg- och sidosovare. När du vänder dig under sömnen kommer kudden att omsluta din nacke och axlar, vilket garanterar en mjuk känsla kombinerat med konstant stöd. Sömnen blir inte bara bekväm, men även stödjande på rätt ställen.

Varför en Tempur-kudde?

Att investera i en Tempur-kudde innebär att man satsar på en produkt som bygger på gedigen forskning och expertis. Tempur är känt för sina kvalitativa produkter som formar sig efter ens unika kroppsform, vilket ger optimal stöd och komfort. Genom att välja Tempur, väljer du en skräddarsydd sömnupplevelse.

Välja rätt höjd efter sovposition:

  • Ryggsovare: En medium till hög kudde rekommenderas för att ge nacken rätt stöd och hålla ryggraden i linje.
  • Sidsovare: En kudde med högre profil, som passar mellan huvud och axel, hjälper till att bibehålla en rak ryggrad.
  • Magssovare: Oftast passar en lägre kudde bäst för att undvika att nacken hamnar i en obehaglig vinkel.

Kom ihåg att det är lika viktigt att välja rätt storlek på kudden som det är att välja rätt madrass. Välj storlek efter din kroppstyp för att säkerställa maximalt stöd och en skräddarsydd passform.

Skötselråd För att hålla din Tempur Sonata SmartCool kudde fräsch, se till att tvätta överdraget regelbundet i 40°C.

Upptäck mer om sängar, kuddar och täcken på KopSang.se. Med Tempur Sonata SmartCool Kudde garanteras en sval, stödjande och skön natts sömn – varje natt.