Hoppa till innehåll

Borås Cotton Alba Påslakanset – Blå

Borås Cotton Alba – Blå:

Dyk ner i en ocean av komfort och skönhet med Borås Cottons Alba Påslakanset i blå. Mandalainspirerade blommönster kombineras med bomullssatins glans för att skapa ett påslakanset som är lika behagligt för ögat som det är mot huden. Om du letar efter en balans mellan traditionellt hantverk och modern design, är Alba-setet det självklara valet.

Varför ett premium påslakanset?

  1. Lyster och Komfort: Bomullssatinens glans accentueras av långfibriga, tunna trådar, vilket erbjuder optimal komfort och ett lyxigt utseende.
  2. Unik design: Den mandalaliknande designen är både tidlös och trendig, vilket gör ditt sovrum till en fristad av elegans.
  3. Hållbarhet: Med en trådtäthet på 220TC, garanterar detta påslakanset en långvarig skönhet.

Färg och Design i ditt sovrum: Blått symboliserar ro, djup och harmoni. Det är en färg som framhäver lugn och avkoppling, vilket gör den idealisk för ett sovrum. Om ditt sovrum har ljusa toner, kommer den blåa nyansen att skapa en skarp kontrast och bli rummets mittpunkt. För mörkare inredningar fungerar den blåa nyansen som en svalkande touch.

Förstå skillnaden mellan påslakansett:

  • Enkelsett: För enkelbäddar. Består av ett påslakan och ett örngott, anpassat för en individ.
  • Dubbel påslakansett: För par eller för dem som föredrar mer utrymme. Inkluderar ett större påslakan och två örngott.

Slutord: OEKO-TEX-certifieringen försäkrar att Borås Cotton Alba Påslakanset – Blå inte bara är estetiskt tilltalande, utan också producerat på ett ansvarsfullt sätt. Med detaljerad design, högkvalitativt material och omsorgsfull tillverkning, blir detta påslakanset ett oumbärligt tillskott till ditt sovrum. Ge dig själv gåvan av exceptionell komfort och tidlös skönhet idag.