Hoppa till innehåll

Lexington Quilted Cotton Velvet Överkast – Rostbrun

Lexington Quilted Cotton Velvet Överkast – Rostbrun:

Välkommen till KopSang.se, där vi specialiserar oss på att förse ditt sovrum med högkvalitativa produkter som garanterar skönhet och bekvämlighet. Vi är entusiastiska över att presentera “Lexington Quilted Cotton Velvet Överkast – Rostbrun”, en lyxig tillgång som lovar att förgylla varje sovrum med dess rika textur och varma nyans.

Produktfakta:

  • Material: Tillverkat av finaste 100% bomullssammet, för ett överkast som är lika mjukt som det är elegant.
  • Design: Det schackrutiga mönstret kompletterat med en monokrom bakgrund erbjuder en tidlös estetik som aldrig går ur stil.
  • Finish: Breddade, uppvikta kantsömmar och den ikoniska Lexingtonlogotypen sätter pricken över i:et på detta överkast.
  • Miljövänlig värme: Vaddering av 100% återvunnen polyester som ger värme på kyliga nätter, samtidigt som det är ett miljömedvetet val.

Skötselråd:

  • Enkel rengöring: Maskintvätt vid 40 grader bevarar färg och känsla, utan behov av blekmedel.
  • Underhåll: Torktumla ej, men överkastet kan strykas på medeltemperatur för att återfå sin lyster. Kemtvätt är också ett alternativ för den som söker enkelt underhåll.

Varför välja ett överkast från Lexington? Ett överkast är mer än en funktionell produkt; det är en del av din sängs personlighet och stil. Lexingtons Quilted Cotton Velvet Överkast ger inte bara extra värme under kalla nätter, men också en estetisk uppgradering som förvandlar din säng till sovrummets juvel.

Färgsättning och stilmatchning: Den rostbruna färgen är djup och inbjudande, vilket skapar en stark men varm närvaro i ditt sovrum. Den är idealisk för att komplettera sängar i neutrala toner, eller för att ge en kontrast mot ljusare tapeter och sängkläder. När du väljer färg på ditt överkast bör du överväga såväl rummets ljusförhållanden som de färger och material som redan finns i rummet för att skapa en harmonisk och sammanhängande inredningsstil.