Hoppa till innehåll

Carpe Diem Beds Ängö Sänggavel – Sand

Skandinavisk Elegans i Varje Detalj

Den sandfärgade Carpe Diem Beds Ängö Sänggavel lyfter fram det bästa av skandinavisk design – enkelhet, funktion och tidlös elegans. Varje linje och söm på denna gavel talar om noggrant hantverk och detaljerad design.

En Fusion av Komfort och Stil

Den kviltade framsidan, accentuerad av fastsydda knappar, ger gaveln en distinkt, men ändå subtil estetik. Detta kombinerat med en robust träram och en mjuk polyesterstoppning skapar en sänggavel som är lika bekväm att vila mot som den är estetiskt tilltalande.

Designråd: Sandnyansen är naturligt neutral, vilket gör den lätt att kombinera med en mängd olika färger och texturer. Prova med pastellfärgade kuddar eller kasta in några jordnära bruna och gröna toner för att skapa en harmonisk atmosfär.

Svenskt Hantverk och Kvalitet

Gaveln är stolt handgjord i Sverige, en garanti för dess kvalitet och hållbarhet. Tyget är inte bara estetiskt tilltalande utan också miljövänligt. Med Svanenmärkning och OEKO-TEX certifiering kan du vara säker på att ditt val är säkert både för dig och miljön.

Monterings- och Placeringstips

Ängö sänggavel är kompatibel med alla Carpe Diem Beds sängar, med undantag för Vindö. Välj mellan att placera den direkt på golvet eller upphöja den till sängens nivå. För din bekvämlighet medföljer gavelfästen och reglerbara gavelben med M8-gänga.

Specifikationer:

  • Bredd: 90, 105, 120, 140, 160, 180 eller 210 cm
  • Höjd: 120 cm
  • Djup: 11 cm
  • Certifieringar: Svanenmärkt & OEKO-TEX-certifierat tyg

Skötselråd:

För att bibehålla gavelns skönhet, använd skumtvätt för möbelvård vid eventuella fläckar. Följ alltid tillverkarens rekommendationer för bästa resultat.

Med Carpe Diem Beds Ängö Sänggavel, garanteras du inte bara en estetisk höjdpunkt i ditt sovrum, men också en produkt av högsta kvalitet och hållbarhet.

KAMPANJVARA