Hoppa till innehåll

Ekens 8-knappad Sänggavel – Blå

Elegans och Komfort Förenade

Välkomna en sofistikerad atmosfär in i ditt sovrum med Ekens 8-knappade sänggavel. Den perfekta blandningen av klassisk och modern design, denna sänggavel framhäver ditt sovrum med sina dekorativa stickningar och djupa knappdetaljer.

Tidlös Stil med En Modern Twist Denna sänggavel från Ekens förkroppsligar tidlöshet med sina mjuka former kombinerade med en modern känsla tack vare de stilfulla stickningarna mellan dess åtta knappar. Dess blå nyans ger ett lugnt och avslappnat uttryck, vilket skapar en harmonisk atmosfär.

Matcha Med Elegans Med möjlighet att matcha gavelns färg med Ekens sängar, kan du skapa en enhetlig och elegant look i ditt sovrum. Fundera på hur den blåa nyansen kan kontrastera eller harmonisera med ditt befintliga färgschema i rummet.

Tips för Perfekt Färgkombination Blått är en mångsidig färg som kan kombineras med en mängd andra färger. För en lugn och samlad känsla, kombinera blått med neutrala toner som beige, grå eller vit. För en mer djärv och dynamisk känsla, kan du kombinera blått med varmare toner som guld eller djupa röda färger.

Produktspecifikationer

  • Höjd: Grundhöjd på 115 cm, med möjlighet till anpassning tack vare Ekens tillbehörsalternativ för förhöjning.
  • Djup: Fast och stabil med 10 cm djup.

Skötsel och Underhåll För att hålla din Ekens sänggavel i skick, använd skumtvätt vid fläckar och alltid följ tillverkarens rekommendationer.

Med Ekens 8-knappade sänggavel i blått, får ditt sovrum inte bara en praktisk funktion utan också en estetisk uppgradering. Se till att sängen inte bara är en plats för vila, utan också en reflektion av din personliga stil.