Hoppa till innehåll

Ekens 8-knappad Sänggavel – Brun

Elegans och Tradition

Ekens presenterar en sänggavel som förkroppsligar en sällsynt blandning av klassisk charm och modern design. Med sin 8-knappade design blir denna sänggavel en tidlös skönhet som kompletterar varje sovrum. Dekorativa stickningar mellan knapparna lyfter fram gavelns detaljrikedom och skapar en stämningsfull atmosfär.

Designråd: Brun som färgton är mycket mångsidig. Den kan kombineras med ljusa, neutrala färger som beige eller vit för en lugn atmosfär, eller med livligare toner som guld eller grön för en lyxig touch.

Perfekt Harmoni i Färgsättning

Inte bara är denna sänggavel vacker till formen, men den har också den unika förmågan att smälta samman perfekt med Ekens sängsortiment. Tack vare den matchande färgpaletten kan du skapa en enhetlig och harmoniserad look i ditt sovrum.

Produktspecifikation:

  • Höjd: 115 cm (med möjlighet till förhöjning med Ekens speciella tillbehör)
  • Djup: 10 cm

Mönster i Underhåll:

Livets små olyckor är oundvikliga, men med rätt skötsel kan din sänggavel fortsätta stråla. Vid eventuella fläckar, rekommenderar vi skumtvätt avsedd för möbelvård. Följ alltid tillverkarens anvisningar för att bevara gavelns skönhet och hållbarhet.

Låt Ekens 8-knappade sänggavel bli kronan på verket i ditt sovrum, och njut av den elegans och komfort den erbjuder varje dag.