Hoppa till innehåll

Ekens Djupknappad Sänggavel – Ljusgrå

Djup i design, djup i komfort:

Denna sänggavel från Ekens visar hur en enkel djupknappad design kan omvandla ditt sovrum till en lyxig reträtt. Med sina delikata stickningar mellan knapparna ger sänggaveln en sofistikerad touch till varje sängmiljö.

Förhöj din Sängupplevelse

Ett måste för ditt sovrum: Ekens Djupknappad Sänggavel – Ljusgrå erbjuder inte bara estetisk skönhet utan ger även en ombonad känsla varje gång du går in i rummet. Som en ramgavel kan den enkelt placeras på golvet och blir en naturlig förlängning av din säng.

Kombinera & Skapa Magi

Inredningstips: Ljusgrå är en flexibel färg som smälter väl in i de flesta inredningsstilar. Den kan kombineras med mörka toner för kontrast eller med pasteller för en mjuk och lugn atmosfär. För att få en helhetstil, kombinera sänggaveln med andra Ekens-produkter i samma kvalitetstyger.

Detaljer & Skötsel

  • Specifikationer:
    • Höjd: 125 cm (kan anpassas med olika gavelben)
    • Djup: 12 cm
  • Rätt Skötsel ger Längre Livslängd: Att ta hand om din sänggavel kan förlänga dess livslängd och behålla dess skönhet över tid. Vid fläckar, använd skumtvätt för möbelvård och alltid följa tillverkarens råd.

Med Ekens Djupknappad Sänggavel – Ljusgrå, är du säker på att ha ett kvalitativt och elegant tillägg till ditt sovrum som kommer att tjäna dig väl i många år framöver.

KAMPANJVARA