Hoppa till innehåll

Ekens Djupknappad XD Sänggavel – Mörkbrun

En gavel som fångar uppmärksamhet:

Ekens Djupknappad XD Sänggavel tar ditt sovrums estetik till en ny nivå. Den djupknappade designen ger en lyxig och tidlös känsla, och när den presenteras i en elegant mörkbrun nyans, blir den både stilfull och mångsidig.

Hjärtat av ditt sovrum

Gör sängen till rummets mittpunkt: Med denna sänggavel får din säng inte bara stöd och komfort, men den blir också rummets omedelbara blickfång. De djupa knapparna skapar ett mönster som bidrar till sovrummets dynamik och atmosfär, medan den mörkbruna färgen ger värme och elegans.

Inredningstips: Färgmatchning

Mörkbrun – en mångsidig färg: Medan Ekens Djupknappad XD Sänggavel – Mörkbrun i sig är en uttalandeprodukt, erbjuder den också många matchningsalternativ. Kombinera med ljusa färgpaletter som beige, kräm och guld för att skapa kontrast. Eller håll det jordnära med toner av grönt och blått.

Tekniska Detaljer & Skötsel

  • Specifikationer:
    • Höjd: 125 cm
    • Djup: 14 cm
  • Skötselråd: Livslängden på din sänggavel kan förbättras avsevärt med rätt skötsel. Vid eventuella fläckar, använd skumtvätt för möbelvård och se till att alltid följa tillverkarens rekommendationer. Genom att sköta om gaveln kan du njuta av dess skönhet under många år framöver.

När du letar efter en sänggavel som kompletterar ditt sovrum både estetiskt och funktionellt, är Ekens Djupknappad XD Sänggavel – Mörkbrun ditt perfekta val.

KAMPANJVARA