Hoppa till innehåll

Hilding Vägghängd Gavel – Ljusgrå

En Tidlös Estetik

När du stiger in i ett sovrum prytt med Hildings vägghängda sänggavel i ljusgrå, möts du av en subtil lyx. Det dekorativa rutmönstret, framhävt genom exquisita sömmar, ger en sofistikerad touch till rummet, perfekt för den moderna inredningsentusiasten.

Färgtips: Ljusgrå som basfärg är perfekt för mix och match. Kombinera den med mörkare gråtoner, mjuka pasteller eller djärva färger för att skapa en unik stil i ditt sovrum.

Mysfaktor och Funktionalitet

Utöver dess estetiska överklagande erbjuder denna sänggavel en bekväm yta att luta sig mot. Perfekt för de där latmorgnarna med en bok i handen. Den medföljande tavellisten förenklar monteringsprocessen, och den rekommenderade placeringen ovanför bäddmadrassen höjer designens elegans.

Mångsidig Matchning

Denna sänggavel i ljusgrå ger dig friheten att harmonisera med en rad sängmodeller. Även om den är perfekt synkroniserad med Hildings sortiment, erbjuder dess neutrala färgpalett möjligheten att kombinera med en mängd andra märken.

Produktdetaljer:

  • Höjd: 65 cm
  • Djup: ca 4 cm
  • Bredd: 120, 140, 160, 180 cm
  • Stoppning: Polyeter
  • Färgalternativ: Mörkgrå, Grå, Beige, Brungrå & Blå.

Monteringsråd: Säkerställ att du använder skruv och infästning lämpliga för ditt väggmaterial när du hänger upp gaveln.

Skötsel och Underhåll:

Oavsett hur varsam du är kan olyckor inträffa. Om olyckan är framme, luta dig tillbaka på skumtvätt anpassad för möbelvård. Alltid följ tillverkarens instruktioner till punkt och pricka. För mer vårdalternativ, kolla in vårt sortiment av rengöringsprodukter.

Med Hilding Vägghängd Gavel i ljusgrå får ditt sovrum en modern touch och blir en riktig blickfångare.