Hoppa till innehåll

Mille Notti Paula Linen Sänggavel – Grå

Sov som i en dröm:

Paula Linen Sänggavel av Mille Notti inkapslar essensen av både tradition och modernitet. Den pikerade ytan i klassisk stil adderar en touch av sofistikering, vilket förvandlar ditt sovrum till en lyxig oas.

Naturligt Skön

Material som talar: Den särskiljande linnestrukturen (70% polyester, 20% linne, 10% bomull) erbjuder en sofistikerad känsla med den naturliga meleringen från lintrådarna. Denna kombination är inte bara visuellt tilltalande utan ger också sänggaveln dess hållbara och slitstarka egenskaper.

Design för Livet

Stöd & Komfort: Paula Linen gavelns något djupare design är perfekt för de kvällar när du vill krypa upp med en bok eller bara slappna av och drömma bort.

Harmonisera din Inredning

Val av färg: Grå är en neutral färg som smälter samman med nästan alla andra färger. För en lugn, samlad känsla, kombinera grå med nyanser av ivory eller natur. För en starkare kontrast, kan mörkgrå vara det perfekta valet.

Fler val för din smak

Även om linnetyget är en favorit för många, kan de som söker ett annat materialutförande utforska Paula Canvas Sänggavel.

Specifikationer:

  • Höjd: 135 cm
  • Djup: 11 cm
  • Breddalternativ: 90, 105, 120, 140, 160, 180, 210 cm
  • Färgval: Ivory, Natur, Mörkgrå

Med Mille Notti Paula Linen Sänggavel – Grå blir varje natt en drömlik upplevelse. Förvandla ditt sovrum till en plats för verklig avkoppling och stil.