Hoppa till innehåll

Hästens Atlas Sänggavel – Ljusblå

Traditionellt handverk:

Med klassiskt stoppat möbeltyg kompletterat av knappar, andas Hästens Atlas Sänggavel av tradition och expertis. Detta mästerliga arbete infuserar varje sovrum med en sofistikerad och välkomnande atmosfär.

Designens Detaljer

Smakfull pikering: Denna detalj ger en extra touch av klass och elegans till sänggaveln. Med den diskreta böjen upptill, står Atlas inte bara ut som en sänggavel utan även som ett verk av konst.

Naturlig Kvalitet

Ädla material: Med en kombination av robust furu, mjuk ull och kvalitetsbomull, garanterar Hästens Atlas Sänggavel både hållbarhet och komfort över tid.

  • Dimensioner:
    • Höjder: 95 cm och 125 cm
    • Djup: 6 cm

Montering och Anpassning

Atlas Sänggavel är konstruerad för att smidigt monteras direkt på sängen, vilket garanterar en stabil och integrerad känsla i ditt sovrum.

Designråd: Den ljusblå nyansen är symbolisk för lugn och avkoppling. Kombinera den med mörkare blåtoner eller neutrala nyanser som grå och vit för att skapa ett drömlikt sovrum. För den som söker ett modigare uttryck, överväg accenter av koppar eller roseguld i dekorationer och lampor.

Sätt en personlig prägel på ditt sovrum med Hästens Atlas Sänggavel i Ljusblå och låt varje kväll bli en lyxig upplevelse.