Hoppa till innehåll

Hästens Harmoni Sänggavel – Svart

Ett arv av sängmakare:

Formgiven av den legendariske Jack Ryde, fjärde generationens sängmakare hos Hästens, blir denna sänggavel snabbt rummets juvel. Med anor till Hästens’ ikoniska blåruta, blandar Harmoni klassisk design med tidlös elegans.

Design som Talar

Mjuka Kurvor, Starka Rötter: De unikt formade hörnen och mjuka linjerna är inte bara estetiska höjdpunkter. De bidrar till en varm, ombonad atmosfär i ditt sovrum, och blir ett smakfullt komplement till vilken säng som helst.

Flexibel Montering, Bekymmersfri Skötsel

  • Monteringsalternativ: Harmoni sänggavel kan med lätthet fästas antingen direkt på sängen eller väggen, beroende på ditt personliga val.
  • Underhåll och vård: Tygets avtagbara design innebär att du enkelt kan tvätta den i 40 grader. En bekväm funktion som garanterar en fräsch och ren sovmiljö.

Högkvalitativa Material, Beständig Kvalitet

Tillverkad med en perfekt blandning av furu, ull och bomull, garanterar Harmoni sänggavel hållbarhet över tid.

  • Dimensioner:
    • Höjder: 95 cm och 125 cm
    • Djup: 5 cm

Inredningstips: Svart som färgval är tidlöst och lyxigt. Det kan lätt kombineras med ljusa nyanser för kontrast eller med mörkare färger för en monokrom look. Den svarta sänggaveln blir centrum i rummet och kan kompletteras med accenter i silver eller guld för en elegant finish.

Välj Hästens Harmoni Sänggavel – Svart och ge ditt sovrum en touch av klassisk skönhet.