Hoppa till innehåll

Hilding Vägghängd Gavel – Mörkgrå

Skulpterad Design

Om du letar efter ett elegant och sofistikerat sätt att förvandla din sängplats, presenterar Hilding den perfekta lösningen: en vägghängd sänggavel med diskret charm. Det dekorativa rutmönstret, framhävt av noggrant sydda sömmar, ger en lyxig touch som kompletterar det moderna hemmet.

Designråd: Mörkgrå är en nyans som strålar av klass och sofistikering. För att ytterligare förhöja detta, överväg att para ihop gaveln med ljust sänglinne eller accentkuddar i kontrasterande färger för en dynamisk effekt.

Komfort och Funktion

Inte bara tjänar denna sänggavel som en estetisk förhöjning av ditt sovrum, men den erbjuder också praktisk funktionalitet. Dess stoppning i polyeter säkerställer att det är mjukt och bekvämt att luta sig tillbaka och koppla av efter en lång dag. Dessutom gör det enkla väggfästningssystemet med medföljande tavellist installationen smidig och stressfri.

Placeringsråd: För att uppnå den bästa estetiken rekommenderar vi att gavelns nederkant placeras ovanför bäddmadrassen. Detta ger en flytande känsla och framhäver gavelns design.

Flexibel Stilmatchning

Oavsett om du har en Hilding-säng eller en annan modell, passar denna sänggavel med sitt breda färgspektrum perfekt in i ditt rum. Den färgmatchar smidigt alla sängmodeller från Hilding, och tack vare dess neutrala färgpalett, kan den också kombineras med andra varumärken.

Specifikationer:

  • Höjd: 65 cm
  • Djup: ca 4 cm
  • Bredd: 120, 140, 160, 180 cm
  • Stoppning: Polyeter
  • Färgval: Mörkgrå, Grå, Beige, Brungrå & Blå.