Hoppa till innehåll

Mille Notti Luna Linen Sänggavel – Mörkgrå

En Glimt av Elegans i Sovrummet

Steg in i en värld av ren elegans med Mille Notti Lunas sänggavel i linne. Den perfekta balansen mellan stil och funktion, Luna är designad för dem som söker ett tidlöst tillskott till sitt sovrum.

Tidlöst Formgivning Med sina mjukt rundade kanter och sofistikerade design, tillför Lunagaveln en touch av lyx och sofistikation till varje sovrum. Den dekorativa kanten fungerar som en subtil, men distinkt, accent som framhäver gavelns design.

Komfort & Stil i Harmoni Klädd i ett distinkt linnestrukturtyg, Luna erbjuder både estetik och praktik. Medan dess linnestruktur bidrar med en touch av klass, erbjuder dess mjuka stoppning en behaglig yta att luta sig tillbaka på efter en lång dag.

Tips för att Matcha Design När du väljer en sänggavel, tänk på att kombinera färgtoner som kompletterar ditt sovrums färgschema. Med Lunas mörkgrå nyans kan du skapa en djärv kontrast mot ljusare väggar eller sängkläder, eller skapa en harmonisk atmosfär med andra mörka nyanser. Att lägga till texturer, som kuddar eller täcken, kan ytterligare förhöja estetiken i ditt sovrum.

Produktdetaljer

  • Mått:
    • Bredd: Från 90 cm upp till 210 cm
    • Höjd: 135 cm
    • Djup: 8 cm
  • Material: Högkvalitativ kombination av Skandinavisk furu, MDF och ett elegant tyg bestående av 70% polyester, 20% linne, och 10% bomull
  • Färgval: Ivory, Natur, Mörkgrå – välj det som bäst matchar ditt rum
  • Tillverkning: Stolt producerad i Polen, med europeisk kvalitet och design i åtanke

Skötsel och Underhåll För att hålla din Luna sänggavel i toppskick, använd skumtvätt vid fläckar och alltid följ tillverkarens rekommendationer. Se även vårt sortiment av rengöringsprodukter för optimal vård.

Ytterligare Information Varje Luna sänggavel levereras med stilrena 3 cm höga tassar, och eftersom gavelben inte kan appliceras på denna specifika modell, rekommenderas det att ställa den fristående bakom din säng för bästa resultat.

Med Mille Notti Luna Linen Sänggavel får du inte bara en sänggavel – du inför en atmosfär av lyx och komfort i ditt sovrum.