Hoppa till innehåll

Mille Notti Luna Linen Sänggavel – Sand

Stilren, tidlös och elegant

Mille Notti Luna Linen Sänggavel är mer än bara ett stöd för din säng; den är en uttrycksfull inredningsdetalj som höjer atmosfären i ditt sovrum. Den halvrunda designen kompletteras med en distinkt dekorativ kant, vilket tillsammans skapar en sofistikerad aura. Denna sänggavel kombinerar funktionalitet med estetik – klädd i ett linneliknande tyg, erbjuder den en mjuk och behaglig yta att luta sig mot under avkopplande stunder i sängen.

Välj din perfekta passform

Med varierande breddalternativ som sträcker sig från 90 cm till 210 cm, kan du hitta den perfekta Mille Notti Luna-gaveln för just ditt sovrum.

Design & Material

  • Materialval: Tillverkad av robust skandinavisk furu och MDF, med en tygklädsel av 70% polyester, 20% linne och 10% bomull, är detta en hållbar och elegant sänggavel.
  • Färgval: Finns i tidlösa nyanser som Ivory, Natur och Mörkgrå, vilket gör det enkelt att matcha med din nuvarande inredning.

Matcha med ditt sovrum:

När du väljer färg på din sänggavel, tänk på hur den kan komplettera dina väggar, sängkläder och andra inredningsdetaljer. En sandfärgad gavel som Mille Notti Luna Linen i Sand kan vara en mjuk kontrast i ett mörkt sovrum eller smälta harmoniskt samman med ljusa, neutrala toner.

Tillverkning med kvalitet i fokus

Denna sänggavel är stolt tillverkad i Polen, där tradition möter modern teknik för att skapa ett hållbart och vackert produkt.

Skötsel för en livslång varaktighet

För att bibehålla sänggavelns skönhet rekommenderas skumtvätt för möbelvård vid eventuella fläckar. Alltid följ tillverkarens rekommendationer för bästa resultat.

Viktig information

Mille Notti Luna sänggavel levereras med distinkta 3 cm höga tassar, vilket ger den en lätt och svävande känsla. Notera att gavelben inte kan monteras på denna modell, och det rekommenderas att ställa den fristående bakom sängen för bästa utseende och stabilitet.

När du väljer Mille Notti Luna Linen Sänggavel, väljer du en produkt som inte bara ger ditt sovrum en lyft utan också ger dig komfort och stöd natt efter natt.