Hoppa till innehåll
Rea!

CURA of Sweden Pearl Classic Tyngdtäcke – 16 KG

748 kr

CURA of Sweden Pearl Classic Tyngdtäcke – 16 kg

CURA Pearl Classic, det framstående namnet inom nordiska tyngdtäcken, presenterar nu sin 16 kg-version, skräddarsydd för de som föredrar eller behöver en tyngre täckevikt. Genom att kombinera svensk design med avancerad teknik erbjuder detta tyngdtäcke en oslagbar komfort och terapeutiska fördelar.

Med ett rykte som det mest sålda tyngdtäcket i Norden, erbjuder CURA Pearl Classic – 16 kg inte bara förbättrad sömnkvalitet, utan också den omhuldande trygghetskänslan som så många av våra kunder älskar. Använd det som ett traditionellt täcke i sängen eller linda in dig i dess värmande omfamning medan du slappnar av i soffan.

Vilka är fördelarna med CURA Pearl Classic?

  • Beprövad effektivitet: I en omfattande kundundersökning rapporterade 9 av 10 användare förbättrad sömn, med 96% som rekommenderar det till andra.
  • Kvalitet och säkerhet: Med CE-märkning och certifikat från ledande institutioner som Sedex, OEKO-TEX, SGS och BSCI, kan du vara säker på produktens pålitlighet. Dessutom har det testats av RISE och är registrerat som medicintekniskt hjälpmedel.

Val av rätt tyngdtäcke för dig

  1. Vikten är viktig: Det är rekommenderat att ett tyngdtäcke väger omkring 10-15% av din kroppsvikt. För de som har mer uttalade sömnproblem eller upplever höga stressnivåer kan ett täcke som väger närmare 15% av kroppsvikten vara lämpligt. Med en vikt på 16 kg, är detta tyngdtäcke perfekt för individer som väger runt 100-160 kg.
  2. Ålder och säkerhet: Tyngdtäcken bör användas med försiktighet av barn. Vi rekommenderar inte att barn under två år använder dem.
  3. Sovvanor: Är du en person som ofta känner dig varm? Kom ihåg att kombinera ditt tyngdtäcke med svala sängkläder och justera din sovrumstemperatur för bästa komfort.

Slutsats: CURA Pearl Classic Tyngdtäcke – 16 kg är den ultimata investeringen för en bättre natts sömn, speciellt för de som föredrar en tyngre känsla. Med beprövad effektivitet, hög kvalitet och värdefulla terapeutiska fördelar, ger detta tyngdtäcke dig den avslappning och återställning du behöver.

Dyk in i den värld av komfort och lugn som CURA of Sweden erbjuder med sitt Pearl Classic Tyngdtäcke. Vänta inte, ge dig själv den bästa sömnupplevelsen idag!

GRYM DEAL - GRYM SÄNGKAMPANJVARA