Hoppa till innehåll

24SJU Kivik Ställbar Säng

63,815 kr

Skräddarsydd komfort för optimal sömn

24SJU Kivik står som en förebild när det kommer till ställbara sängar, en produkt som erbjuder så mycket mer än en plats att vila på. Varje detalj är noga genomtänkt för att ge bästa möjliga komfort och stöd.

Exklusivt samarbete för optimal komfort

Kivik är inte bara en produkt från 24SJU. Det är resultatet av ett unikt samarbete med Hilding Anders & SOVA. Tillsammans har de skapat en säng som är både lyxig och funktionell, till ett pris som är överraskande överkomligt.

Bättre sömn, bättre dagar

När du väljer Kivik, väljer du inte bara en säng. Du väljer bättre nätter och därmed bättre dagar. Dess zonindelade pocketfjädring ger en avlastande komfort som underlättar för djupare sömn och mer energigivande vaken tid.

En personlig touch på din vila

Med en trådlös handkontroll i din handvändning kan du enkelt justera sängens position till just den som passar dig bäst. Detta ger en individanpassad sovupplevelse som uppskattas av många.

Svensk kvalitet och hållbarhet

Kivik är stolt tillverkad i Sverige och bär med sig en kvalitet och hållbarhet som bara kan uppnås med en massiv granram. Från 180cm erbjuder Kivik dessutom två separata sängar, perfekt för par som vill ha det bästa av båda världarna.

Tvättråd

För att behålla sängens skönhet och hållbarhet, använd skumtvätt vid eventuella fläckar och följ alltid tillverkarens rekommendationer.

Rekommendation från KopSang.se

Efter noggrann granskning och testning rekommenderar vi varmt 24SJU Kivik Ställbar Säng. För de som söker skräddarsydd komfort, hållbarhet och en säng som verkligt står ut i mängden, är Kivik det självklara valet.

Storlek

90×200, 180×200

Färger

Grå, Beige, Antracit

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast