Hoppa till innehåll

24SJU Månsken Kontinentalsäng

69,875 kr

Månsken kontinentalsäng är inte bara en säng – det är ett konstverk. Tillverkad speciellt för SOVA av de mästerliga hantverkarna hos Hilding Anders, Sveriges sänggiganter, är Månsken symbolen för svensk sovkomfort.

Djup Komfort för Varje Kroppsdel

Med ett 7-zonat pocketsystem ger Månsken en skräddarsydd sömnupplevelse. Skuldror och axlar får den avlastning de behöver medan ländryggen får det stöd den kräver för en natts perfekt sömn. Oavsett din sovposition, anpassar sig Månsken efter dig.

Stabilitet i Varje Liggplats

Tack vare pocketfjädringssystemet i både sängbasen och mellanmadrassen får du en stabil och följsam säng som står emot tidens tand.

Egenskaper i Fokus

  • Mellanmadrass: Med 7-zonat pocketsystem, 18 cm hög, ger den optimal komfort.
  • Bas: 13 cm hög pocketfjädring som erbjuder extra stabilitet.
  • Stoppning: Högkvalitativt polyeterskum.
  • Total höjd: 50 cm (exklusive bäddmadrass och ben).
  • Fasthetsval: Medium & Fast, för att passa en mängd olika sovstilar.
  • Tillverkningsland: Stolt tillverkad i Sverige.
  • Specialfunktion: För de som behöver, kan delad fasthetsgrad väljas från 160 cm bredd.

Bäddmadrass & Tillbehör

BM 3 kuvert bäddmadrass är det förvalda valet för Månsken. Men för de som söker variation erbjuds en rad andra bäddmadrasser. Denna säng kan också kompletteras med andra sängben och sänggavlar för att skapa ditt unika sovrum.

Skötsel för Lång Livslängd

För att din Månsken ska fortsätta stråla i ditt sovrum, rekommenderar vi skumtvätt anpassad för möbelvård vid eventuella fläckar. Som alltid, tänk på att följa tillverkarens råd och anvisningar.

KopSang.se’s Rekommendation

Hos KopSang.se vet vi en bra säng när vi ser en. Efter noggranna tester och analyser, rekommenderar vi varmt 24SJU Månsken Kontinentalsäng som ett utmärkt köp. Här är nätternas komfort garanterad.

Storlek

160×200, 180×200, 180×210, 210×200

Färger

Ljusgrå, Marin, Mörkgrå, Sand