Hoppa till innehåll
Rea!

24SJU Månsken Plus Ställbar Säng

Det ursprungliga priset var: 93,815 kr.Det nuvarande priset är: 49,825 kr.

En kombination av komfort och funktion

När det gäller en god natts sömn är rätt säng nyckeln. 24SJU Månsken Plus är den perfekta föreningen av komfort, ergonomi och funktion. Utformad för den kräsne köparen, denna säng står ut som ett bevis på kvalitet och innovation.

Unik design och samarbete

Denna ställbara säng är ett unikt samarbete mellan SOVA och den erkända sängtillverkaren Hilding Anders. Resultatet? En säng som inte bara ger maximal avslappning men även stöder kroppens varje kurva.

Fjädring och komfort

Månsken Plus stoltserar med en avancerad pocketfjädring i både den ställbara underdelen och mellanmadrassen. Denna teknik ger både tryckavlastning och djup, vilket ger känslan av en äkta kontinentalsäng. Den zonindelade, 15 cm höga pocketfjädringen ser till att du får rätt stöd och mjukhet där din kropp kräver det mest.

Lång livslängd

Med en vändbar madrass och en robust ram i massiv gran, garanterar denna säng en lång livslängd och hållbarhet. Den ställbara funktionen med sina tysta motorer tillåter dig att finjustera huvud- och fotända steglöst, vilket ger extra stöd, särskilt i knävecken.

Smart belysning

Ett unikt tillägg till Månsken Plus är dess smarta belysning. Behöver du gå upp under natten? Tänd enkelt belysningen under sängen med den trådlösa handkontrollen.

Välj din stil

Månsken Plus finns tillgänglig i både sand och mörkgrå nyanser. BM 3 bäddmadrass rekommenderas för denna säng, men för dem som söker något annorlunda finns det flera andra sängben och sänggavlar att välja mellan.

Skötselråd

För att hålla din Månsken Plus i bästa skick, använd skumtvätt för möbelvård vid fläckar och följ tillverkarens rekommendationer.

Rekommendation från KopSang.se

Vi på KopSang.se rekommenderar varmt 24SJU Månsken Plus Ställbar Säng. En investering i din sömnkvalitet är en investering i ditt välbefinnande. Månsken Plus är helt klart ett utmärkt val för dem som söker en kvalitetssäng.

Storlek

90×200, 105×200, 180×200, 210×200

Färger

Mörggrå, Sand

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast

KAMPANJVARATESTVINNARE