Hoppa till innehåll
Rea!

24SJU Midnatt Kontinentalsäng

Det ursprungliga priset var: 55,875 kr.Det nuvarande priset är: 30,880 kr.

Ett Mästerverk i Sängdesign

24SJU Midnatt kontinentalsäng bjuder in till en värld där komfort möter elegans. I nära samarbete med Hilding Anders, den framstående sängtillverkaren från Sverige, har SOVA skapat en säng som verkligen lever upp till sitt namn – en plats där varje natt känns som en djup och förfriskande midnatt.

Anpassad För Din Komfort

Denna säng är utformad med tanke på din kropp. Med ett generöst fjäderdjup ger den särskild plats för områden som axlar och skuldror, vilket säkerställer att du vaknar upp utan värk och smärta. Dess pocketfjädersystem följer varje kontur av din kropp, vilket ger en skräddarsydd sömnupplevelse.

Stabilitet Från Grund till Yta

Med pocketfjädringssystemet i både basen och mellanmadrassen får du en jämn och stabil liggyta. Den unika skarvlösa designen upp till 180 cm bredd garanterar att sängen erbjuder en enhetlig komfort över hela ytan.

Produktegenskaper i Spotlight

  • Mellanmadrass: Utrustad med Chess Pocketsystem, 18 cm hög.
  • Bas: Robust 13 cm hög pocketfjädring.
  • Stoppning: Premium polyeterskum för mjukhet och hållbarhet.
  • Fasthetsgrader: Välj mellan Medium & Fast, baserat på din personliga preferens.
  • Tillverkningsland: Äkta svensk kvalitet.
  • Extra Funktion: Från en bredd av 160 cm kan du välja en delad fasthetsgrad.

Bäddmadrass & Tillbehör

BM 3 bäddmadrass är det självklara valet för Midnatt. Om du önskar något annat, finns det flera andra alternativ tillgängliga. Uppgradera din säng med matchande sängben och sänggavlar från vårt sortiment.

Omsorgsfull Skötsel

För att din Midnatt ska glänsa år efter år, använd skumtvätt särskilt avsedd för möbelvård vid eventuella fläckar. Kom ihåg att alltid följa tillverkarens skötselanvisningar.

KopSang.se’s Stämpel av Godkännande

På KopSang.se är vi dedikerade till att ge våra kunder det bästa av det bästa. Efter noggrann granskning och testning, rekommenderar vi helhjärtat 24SJU Midnatt Kontinentalsäng som ett förstklassigt val för din sovkomfort.

Storlek

160×200, 180×200, 180×210, 210×200

Färger

Ljusgrå, Marin, Mörkgrå, Sand

KAMPANJVARA