Hoppa till innehåll

24SJU Skymning Kontinentalsäng

54,875 kr

En Svensk Sömnikon

Skymning kontinentalsäng, ett mästerverk från den renommerade svenska sängtillverkaren Hilding Anders, är mer än bara en säng – det är en inbjudan till en harmonisk sömn varje natt. Designad med både komfort och stabilitet i åtanke, erbjuder Skymning en följsamhet och stöd som få andra sängar kan matcha.

Djupdykning i Komfort

Med ett 5-zonigt pocketsystem, anpassar sig Skymning perfekt till kroppens varierande behov. Medan fjädrarna ger extra avlastning till känsliga områden som axlar och rygg, säkerställer de även rätt stöd för svank och ländrygg. Varje fjäder arbetar tillsammans för att skapa en säng som känns skräddarsydd, bara för dig.

Stabilitet i Varje Lager

Förutom det detaljerade pocketsystemet, stoltserar Skymning med en robust bas, förstärkt med pocketfjädring för en oslagbar stabilitet. Med en hel kassett i mellanmadrassen, slipper du skarvar i mitten, vilket ger en sömlös känsla över hela liggytan.

Produktegenskaper: Detaljerna som Gör Skillnaden

  • Mellanmadrass: 5-zonig design, 15 cm hög.
  • Bas: Imponerande 13 cm hög pocketfjädring.
  • Stoppning: Kvalitativt polyeterskum.
  • Sängens Totala Höjd: 47 cm, exklusive bäddmadrass och ben.
  • Fasthetsgrader: Medium & Fast – för varje smak och behov.
  • Tillverkningsland: Tillverkad med stolthet i Sverige.
  • Extra Funktion: Från 160 cm bredd, välj en delad fasthetsgrad.

Bäddmadrass & Tillbehör

BM 2 bäddmadrass kompletterar perfekt Skymning. Om du önskar variera dig, utforska vårt utbud av andra bäddmadrasser. Komplettera din sänguppsättning med våra sängben och sänggavlar.

Omsorg för Din Säng

Vid eventuella fläckar, vänd dig till skumtvätt speciellt framtagen för möbelvård. För bästa resultat, följ alltid tillverkarens råd och anvisningar.

Rekommendation från KopSang.se

Hos KopSang.se strävar vi alltid efter att guida våra kunder till de bästa valen. Efter noggrant övervägande och testning, är vi stolta över att rekommendera 24SJU Skymning Kontinentalsäng som ett utmärkt tillskott till varje sovrum.

Storlek

120×200, 160×200, 180×200, 180×210

Färger

Ljusgrå, Marin