Hoppa till innehåll

24SJU Skymning Ramsäng

29,980 kr

Svensk Kvalitet och Design

Den Sova-exklusiva Skymning ramsäng, skapad i nära samarbete mellan 24SJU och den erkända sängtillverkaren Hilding Anders, representerar det finaste inom svenskt hantverk och sängdesign. Denna säng är utvecklad med den djupaste förståelsen för hur en god natts sömn bör känna.

Optimerad för Kroppen

Vad gör Skymning Ramsäng så speciell? Det är sängens unika förmåga att anpassa sig efter varje individ. Med det innovativa 5-zonade pocketsystemet, får varje del av kroppen – från axlar till midja – precis det stöd den behöver. Resultatet är en sömnupplevelse där komfort möter ergonomi.

Produktegenskaper: Detaljerat Fokus på Komfort

  • Fjädringssystem: Ett 5-zonat Pocketsystem, 15 cm högt, ger skräddarsytt stöd längs hela liggytan.
  • Sängens Konstruktion: För bredder från 160 cm, består sängen av två ramsängar toppade med en kontinuerlig bäddmadrass.
  • Materialval: Högkvalitativt polyeterskum erbjuder optimal komfort.
  • Bäddmadrass: BM1 Bäddmadrass är 6 cm hög, med en andningsaktiv perforerad polyeterskum stoppning. Plus, dess avtagbara fodral kan enkelt tvättas hemma.
  • Total Höjd: 29,5 cm, exklusive bäddmadrass och ben.

Skötsel & Underhåll för Långvarig Fräschör

Skymning Ramsäng är designad för att vara hållbar, men som med alla fina saker kräver den lite omsorg. Vid eventuella fläckar, använd skumtvätt och se alltid till att följa tillverkarens råd. Extra praktiskt: bäddmadrassens fodral kan tvättas i 40 grader, så din säng känns alltid ny.

KopSang.se’s Rekommendation

Efter att ha granskat och testat denna ramsäng noggrant, är vi på KopSang.se stolta över att rekommendera 24SJU Skymning Ramsäng. För de som letar efter en säng som kombinerar design, komfort och hållbarhet – detta är utan tvekan ett ypperligt val.

Storlek

80×200, 90×200, 105×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 210×200

Färger

Ljusgrå, Marin

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast