Hoppa till innehåll

AYA of Sweden Nordic kontinentalsäng

49,999 kr

SVENSKT HANTVERK MÖTER FUNKTIONALITET

På KopSang.se har vi en passion för att rekommendera produkter som erbjuder både utmärkt kvalitet och komfort. AYA Nordic kontinentalsäng är just en sådan juvel, en perfekt blandning av traditionellt svenskt hantverk och moderna innovationer.

FRÅN LYSEKIL MED KÄRLEK

Varje AYA Nordic säng tillverkas med omsorg i den pittoreska staden Lysekil. Denna säng visar att svensk hantverkstradition fortfarande står stark, med varje detalj konstruerad för att garantera en god natts sömn.

NATUR I KÄRNAN – NORRLÄNDSKT FURU

Sängens ram, skapad av uthålligt Norrländskt furu, erbjuder en hållbarhet som är avsedd att vara i minst 25 år. Denna naturliga styrka garanterar en liggkomfort som inte kompromissar med hållbarheten.

SVENSKT STÅL FÖR OSLAGBAR STÖD

Inbyggd med 13 cm individuellt arbetande pocketfjädrar, ställs dessa tvärs över för att maximera stödet. Genom att minska risken för stödförlust ger det dig den mest avslappnade känslan när du ligger i sängen.

KALLSKUM BÄDDMADRASS – OPTIMAL KOMFORT OCH VENTILATION

Med kallskummet i bäddmadrassen kan du vara säker på en sovupplevelse som är både tryckavlastande och följsam. Samtidigt erbjuder det en ventilerad yta, vilket ger dig en sval och behaglig känsla genom hela natten.

KVALITETSGARANTIER DU KAN LITA PÅ

Med en garanti på 25 år mot ram- och fjäderbrott, står AYA Nordic kontinentalsäng som en symbol för kvalitet och pålitlighet i sovrummet.

Vi på KopSang.se rekommenderar helhjärtat AYA of Sweden Nordic kontinentalsäng till de som söker en säng där det bästa av svensk tillverkning möter modern komfort. En investering för många drömlika nätter framöver.

Storlek

160×200, 180×200, 210×200

Färger

One Light Grey, One Dark Grey, One Beige, Birch Light

Fastheter

Medium, Fast

TESTVINNARE