Hoppa till innehåll

Carpe Diem Beds Härmanö Kontinentalsäng

89,570 kr

SOVKOMFORT PÅ HÖGSTA NIVÅ

På KopSang.se strävar vi efter att ge dig de bästa rekommendationerna, och Carpe Diem Beds Härmanö Kontinentalsäng står ut som ett utmärkt val för dem som söker ultimat sovkomfort och design. Denna säng är en kombination av traditionellt hantverk och modern teknik.

ESTETIK MÖTER FUNKTIONALITET

Härmanö kontinentalsäng utstrålar stilren design som är typisk för Carpe Diem Beds. Med en rad svenska standardbredder och 16 olika möbeltyger kan du personifiera sängen för att den ska passa perfekt i ditt sovrum.

REVOLUTIONERANDE TRÖGELASTISKT BOTTENSEGMENT

Utvecklat i samarbete med Spinalenheten på Sahlgrenska sjukhuset och expertmassageterapeuter, erbjuder detta unika bottensegment en tryckavlastande upplevelse. Genom att låta de mest belastade fjädrarna sjunka istället för att trycka mot kroppen, garanterar det en bättre blodcirkulation och en djupare vila.

CARPE DIEM CONTOUR POCKET SYSTEM – NÄSTA NIVÅ AV FJÄDRING

Genom att placera stoppningsmaterialet direkt inuti varje enskild fjäder, skapar detta patenterade fjädersystem en fjädring som anpassar sig efter din kroppsform och konturer. Detta ger en markant ökad komfort och en känsla av att sängen verkligen “omfamnar” dig.

SVENSKT HANTVERK OCH DESIGN

Carpe Diem Beds Härmanö är inte bara en säng – det är ett mästerverk tillverkat för hand i Lysekil. Med en Visco Elastic Bottom Layer, som absorberar onödig rörelseenergi, säkerställs att du får en störd sömn. Svanenmärkningen vittnar ytterligare om kvaliteten och hållbarheten hos denna kontinentalsäng.

SPECIFIKATIONER OCH UPPBYGGNAD

  • Stoppning: Kombination av naturlatex och trögelastiskt bottensegment för maximal komfort.
  • Fjäderpaket: Med totalt tre skikt av fjädring, inklusive det unika Contour Pocket System, är sängen konstruerad för att ge optimal stöd och avlastning.
  • Ram: Tillverkad av robust svensk furu för långvarig hållbarhet.
  • Höjd: 44 cm, exklusiv bäddmadrass och ben, vilket ger en lyftande närvaro i ditt sovrum.

YTTERLIGARE EGENSKAPER

  • Tillverkningsland: Stolt tillverkad i Sverige, vilket garanterar kvalitet och hållbarhet.
  • Märkning: Svanenmärkt för att värna om miljön.

SKÖTSEL FÖR LÅNGVARIG LYX

Vi rekommenderar att du använder skumtvätt för möbelvård vid eventuella fläckar. Se alltid till att följa tillverkarens rekommendationer för bästa möjliga resultat.

För dig som vill investera i nätter fyllda med vila och komfort, är Carpe Diem Beds Härmanö Kontinentalsäng ett toppval som vi varmt rekommenderar på KopSang.se.

Storlek

160×200, 160×210, 180×200, 180×210, 210×200, 210×210

Färger

Luxury Ljusgrå, Luxury Mörkgrå, Luxury Sand, Luxury Svart, Ull / Beige, Ull / Ljusgrå, Ull / Mörkgrå, Ull / Svart

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast