Hoppa till innehåll

Carpe Diem Beds Kornö Kontinentalsäng

64,700 kr

EN PRISVÄRD LYX

På KopSang.se rekommenderar vi Carpe Diem Beds Kornö Kontinentalsäng som ett av våra toppval för dig som söker både prisvärdhet och kvalitet. Denna kontinentalsäng representerar Carpe Diems tradition av hantverksskicklighet och designexcellens.

STILREN OCH PERSONLIG

Kornö är inte bara Carpe Diems instegsmodell när det kommer till kontinentalsängar, den är en fusion av stilren design och komfort som överträffar förväntningarna. Med 16 olika möbeltyger att välja mellan, kan du skräddarsy din sängs estetik så att den harmoniserar med ditt sovrums inredning.

TRYCKAVLASTANDE KOMFORT

Genom ett framstående samarbete med både Spinalenheten på Sahlgrenska sjukhuset och erfarna massageterapeuter, har Carpe Diem Beds skapat det innovativa trögelastiska bottensegmentet. Denna teknik ser till att fjädrarna, som utsätts för mest belastning, inte trycker mot kroppen, vilket inte bara ger en jämnare sömn utan också stimulerar blodcirkulationen.

DETALJERAD SÄNGKONSTRUKTION

  • J-Pocket System: Den översta madrassen innehåller ett tvärställt pocketspringsystem med en höjd av 13 cm. Denna teknik garanterar att fjädrarna rör sig oberoende av varandra, vilket säkerställer optimal avlastning.
  • Djup Komfort: Under det översta fjäderlagret finner vi Visco Elastic Bottom Layer – ett unikt skikt som absorberar rörelseenergin från fjädrarna, vilket eliminerar ovälkomna tryck mot kroppen.
  • Svenskt Hantverk: Varje del av sängen, från den svenska furu-träramen till de värmebehandlade pocketfjädrarna, vittnar om Carpe Diems hängivenhet till kvalitet och hållbarhet.

SPECIFIKATIONER

  • Madrassuppbyggnad: Naturlatex för en allergivänlig och komfortabel känsla.
  • Sängens totala höjd: 44 cm (exklusive bäddmadrass och ben).
  • Material och märkning: Tillverkad stolt i Sverige och märkt med Svanen för dess miljöhänsyn.
  • Gänga: M8, vilket säkerställer en robust och hållbar konstruktion.

VÅRD OCH UNDERHÅLL

För att bibehålla sängens utseende och funktion rekommenderar vi skumtvätt för möbelvård vid eventuella fläckar. Alltid följ tillverkarens specifika rekommendationer för bästa resultat.

Upplev den oslagbara kombinationen av lyx, komfort och prisvärdhet med Carpe Diem Beds Kornö Kontinentalsäng. Ett bra köp som vi stolt rekommenderar!

Storlek

160×200, 160×210, 180×200, 180×210, 210×200, 210×210

Färger

Luxury Ljusgrå, Luxury Mörkgrå, Luxury Sand, Luxury Svart, Ull / Beige, Ull / Ljusgrå, Ull / Mörkgrå, Ull / Svart

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast