Hoppa till innehåll

Carpe Diem Beds Sandö Kontinentalsäng

119,310 kr

ELEGANT FÖRFINING MÖTER FÖRSTKLASSIG KOMFORT

Hos KopSang.se tror vi på att kombinera elegans med funktionalitet, och Carpe Diem Beds Sandö kontinentalsäng är verkligen definitionen av detta. Som en del av Carpe Diem Beds exklusiva utbud är Sandö en uttrycksfull kombination av förstklassigt svenskt hantverk och distinkt stil.

ELEGANT DESIGN FÖR DEN MODERNA SOVRUMMET

Med inspiration från det ikoniska hundtandsmönstret som blivit en stilstapel inom den franska modevärlden, erbjuder Sandö Design Edition en sofistikerad charm. Det mjuka chenille-tyget från Romo Group ger en extra touch av lyx, medan det glänsande DGZ Gold sammetstyget adderar en skvätt av glamour.

SVENSKT HANTVERK I FOKUS

Varje Sandö Limited Design Edition-säng skapas noggrant i Carpe Diem Beds fabrik i hjärtat av Sverige, med en tradition av kvalitet och innovation som går hand i hand.

EN KOMFORT SOM ÖVERSKRIDER FÖRVÄNTNINGARNA

Sandö-modellen är inte bara en visuell skatt utan också en masterclass i komfort. Dess struktur är byggd med tre lager av innovativa fjädringssystem:

  1. Contour Pocket System – En patenterad lösning med inbyggt stoppningsmaterial som garanterar en anpassad, individuell känsla.
  2. X-Pocket – En djupgående fjädring som ger både följsamhet och stabilitet.
  3. Värmebehandlad pocket – En robust 13 cm hög fjädring som ger stabilitet till hela sängen.

Till detta kommer den trögelastiska botten, utvecklad i samarbete med Sahlgrenska sjukhuset, som erbjuder optimal tryckavlastning och främjar hälsosam blodcirkulation.

EKSKLUSIVA DETALJER FÖR DEN DISKRIMINERANDE KONSUMENTEN

För de som värdesätter detaljer, erbjuder Sandö en matchande bäddmadrass i samma utsökta hundtandsmönstrade tyg. Dessutom är Carpe Diem Beds stolta över att deras sängar är svanenmärkta, vilket understryker företagets engagemang för hållbarhet.

SKÖTSEL FÖR LIVET

Med sin 25-års garanti mot defekter och fjäderbrott, visar Carpe Diem Beds sitt engagemang för kvalitet och kundtillfredsställelse. För att bevara din sängs skönhet rekommenderar vi skumtvätt för fläckar, med alltid följa tillverkarens råd.

Vi på KopSang.se rekommenderar helhjärtat Carpe Diem Beds Sandö Kontinentalsäng för de som söker ett sofistikerat designval samtidigt som de inte vill kompromissa med komfort. Detta är verkligen en säng som lyfter både din sömn och ditt sovrum till nya höjder.

Storlek

160×200, 160×210, 180×200, 180×210, 210×200, 210×210

Färger

Luxury Ljusgrå, Luxury Mörkgrå, Luxury Sand, Luxury Svart, Ull / Beige, Ull / Ljusgrå, Ull / Mörkgrå, Ull / Svart

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast

TESTVINNARE