Hoppa till innehåll
Rea!

Ekens Elegans Kontinentalsäng

Det ursprungliga priset var: 50,561 kr.Det nuvarande priset är: 40,481 kr.

Gränsen Mellan Dröm Och Verklighet

När det kommer till sovkomfort kan få sängar matcha den förfinade designen och den exceptionella kvaliteten hos Ekens Elegans Kontinentalsäng. Ett mästerstycke i både utformning och funktionalitet, Elegans tar din sömnupplevelse till en helt ny nivå.

Svenskt Hantverk i Varje Fiber Denna säng är inte bara ett möbelstycke – det är en förlängning av den svenska hantverkstraditionen. Varje komponent, från de noga utvalda materialen till den noggranna designen, vittnar om en outtröttlig strävan efter perfektion.

Sväva På Moln Med Dubbelt Fjädersystem Tack vare dess avancerade dubbelfjädersystem, känns varje natt i Elegans som en drömlik resa på molnen. Den genomgående underbädden med resårer och den överlägsna pocketresåren med delad komfortnivå garanterar att du vaknar upp utvilad, varje morgon.

Estetik Som Speglar Din Stil Med Elegans behöver du inte kompromissa mellan stil och funktion. Välj bland en rad färger för att skapa en harmonisk atmosfär i ditt sovrum. Och om du är ute efter det lilla extra, utforska vårt sortiment av sänggavlar och sängben, speciellt utformade för att komplettera din Elegans säng.

Detaljerade Produktegenskaper:

 • Resårmadrass:
  • Övre stoppning: Polyeter
  • Resår: Intelligent Pocket (18 cm)
  • Understoppning: Polyeter
 • Underbädd:
  • Stoppning: Polyeter
  • Resår: Pocket
  • Sängram: Träram (12 cm)

Din Personliga Touch Som standard kommer Elegans med Latex Trens bäddmadrass. Men för de som söker en skräddarsydd upplevelse, finns det ett urval av bäddmadrasser, sängben och sänggavlar att utforska.

Håll Din Säng Fläckfri: Skötselråd För att bevara din Elegans säng i toppskick, använd skumtvätt vid eventuella fläckar. Kom ihåg att alltid följa tillverkarens riktlinjer.

Rekommendation från KopSang.se På KopSang.se, där vi strävar efter att endast rekommendera det bästa för våra läsare, ger vi Ekens Elegans Kontinentalsäng vår högsta rekommendation. En investering i sann sömnkomfort och tidlös elegans.

Storlek

120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 210×200, 210×210

Färger

Sten, Hav, Sand, Mossa, Lav, Havre, Granit, Bark

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast

KAMPANJVARA