Hoppa till innehåll
Rea!

Ekens Elegans Ställbar Säng

Det ursprungliga priset var: 47,285 kr.Det nuvarande priset är: 40,565 kr.

En Symfoni av Stil och Komfort

Ekens Elegans – epitomen av perfektion när det kommer till ställbara sängar. Den erbjuder inte bara sublim komfort, utan förkroppsligar också essensen av elegans genom sin sofistikerade design. Varje del av denna säng talar om kvalitet, från de utvalda materialen till det imponerande hantverket.

Avancerad Komfortteknologi Ekens Elegans är inte bara en säng; det är en innovation. Den femdelade bottenplattan ger dig en oöverträffad justeringsförmåga, garanterande optimal komfort oavsett din valda position. Och när du lägger dig ner, kommer du att omslutas av det avancerade 18 cm pocketsystemet, som erbjuder en perfekt balans av ytmjukhet och en följsam avlastning över hela sängytan.

Skapa Din Perfekta Säng Förutom att erbjuda enastående komfort, ger Ekens Elegans dig friheten att personifiera din säng. Välj bland olika fasthetsnivåer, färger och storlekar för att finna den som bäst passar dina behov. Och för de som strävar efter en fulländad sovrumsmiljö, erbjuder vi ett brett utbud av tillbehör att komplettera din säng med.

Produktens Höjdpunkter:

 • Resårmadrass:
  • Övre Stoppning: Premium Polyeter
  • Resår: Intelligent Pocket (18 cm) för optimal avlastning
  • Understoppning: Stabil Polyeter
 • Underbädd:
  • Botten: Slitstark Träskiva
  • Ram: Extra hög träram (23 cm) för förhöjd elegans

För den bästa komfortupplevelsen rekommenderas Latex Trens bäddmadrass. Men om du har andra preferenser, utforska vårt breda sortiment av bäddmadrasser, samt våra sängben och sänggavlar.

Skötsel för Långvarig Elegans För att din Ekens Elegans säng ska behålla sin skönhet och funktion rekommenderas det att vid fläckar använda skumtvätt för möbelvård, och alltid följa tillverkarens anvisningar.

KopSang.se’s Expertrekommendation Hos KopSang.se är vi passionerade om att rekommendera endast det bästa inom sovkomfort. Ekens Elegans Ställbar Säng är utan tvekan en av de finaste sängarna på marknaden, och vi är stolta över att rekommendera den som ett utmärkt val för alla som värdesätter både stil och komfort.

Storlek

90×200, 90×210, 105×200, 105×210, 120×200, 160×200, 180×200, 180×210, 210×200, 210×210

Färger

Sten, Hav, Sand, Bark, Mossa, Granit

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast

KAMPANJVARA