Hoppa till innehåll
Rea!

Ekens Element Ramsäng

Det ursprungliga priset var: 12,835 kr.Det nuvarande priset är: 7,390 kr.

Perfektion i Varje Detalj

Välkommen till en värld där komfort och kvalitet smälter samman. Ekens Element Ramsäng, med sin utsökta design och förstklassiga funktionalitet, är skapad för att erbjuda en överlägsen sovupplevelse natt efter natt.

Skapad För Din Kropp Denna säng är inte bara en plats att vila på – den är en resa i sig. Med sin 3-zonade pocketresår anpassar den sig skickligt efter varje del av din kropp, vilket ger optimal avlastning och stöd genom natten.

Hög Kvalitet – Hög Komfort Ekens rykte för kvalitet och komfort går inte att förneka. Element Ramsängen, som delar detta arv, är utvecklad med tanke på att ge en sömnupplevelse i världsklass. Din komfort är vår prioritet.

Skapa Din Perfekta Säng

  • Dina Val: Oavsett om du har ett stort eller litet sovrum, en specifik färgpalett eller en särskild fasthetspreferens, kan du skräddarsy Element Ramsängen efter dina önskemål.

Tekniska Detaljer:

  • Resårmadrass:
    • Stoppning: Polyeter
    • Resår: 3-zon pocket (13 cm)
    • Sängram: Träram (12 cm)
  • Notering: För sängbredder över 160 cm kommer sängen med två separata bottnar, men en sammanhängande bäddmadrass täcker båda.

Komplettera Din Säng Utforska vårt breda sortiment av bäddmadrasser, sängben och sänggavlar för att finjustera din sängupplevelse.

Råd För Livslång Skönhet: Eventuella fläckar? Oroa dig inte. Använd skumtvätt avsedd för möbelvård och följ alltid tillverkarens anvisningar för bästa resultat.

Rekommenderad av KopSang.se På KopSang.se tror vi på att endast rekommendera det bästa till våra läsare. Med Ekens Element Ramsäng, bekräftar vi återigen detta löfte. Detta är utan tvekan ett utmärkt val för dem som inte vill kompromissa med kvalitet eller komfort.

Storlek

80×200, 90×200, 105×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 210×200

Färger

Sten, Hav, Sand

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast

KAMPANJVARA