Hoppa till innehåll
Rea!

Ekens Entré Ramsäng

Det ursprungliga priset var: 12,741 kr.Det nuvarande priset är: 7,506 kr.

En Ny Standard för Klassisk Sovkomfort

Din sökning efter den perfekta nattsömnen kan ha nått sitt slut med Ekens Entré Ramsäng. För dem som värderar tidlös elegans kombinerat med modern komfort är detta det självklara valet.

Den Rätta Balansen av Kvalitet och Komfort Ekens, känt för sin oöverträffade kvalitet, tar ännu en gång steget längre med Entré. Denna ramsäng är designad för att ge en sömnupplevelse som matchar de högsta förväntningarna, oavsett om du föredrar en medium eller fast komfort.

Mästerlig Konstruktion för en Perfekt Natt

  • Optimerad Avlastning med Pocketfjädrar: Med sitt följsamma pocketresårsystem erbjuder Entré den avlastning du behöver för att vakna upp utvilad och redo för dagen.
  • Individuell Anpassning: Välj storlek och fasthet för att skräddarsy din säng exakt efter dina behov.

Detaljerade Produktegenskaper:

  • Resårmadrass:
    • Stoppning: Polyeter
    • Resår: Pocket (13 cm)
    • Sängram: Träram (12 cm)
  • Viktig Information: Från en bredd av 160 cm levereras Entré med två bottnar men med en sammanhängande bäddmadrass över båda.

Bästa Bäddmadrassen för Dig Som standard är Fastex Quilt bäddmadrass vald för Entré. Men om du har specifika behov eller preferenser, bläddra gärna igenom vårt utbud av bäddmadrasser, sängben och sänggavlar.

Skötsel för Långvarig Skönhet: För att säkerställa att din Entré Ramsäng behåller sin fräscha look, använd skumtvätt vid eventuella fläckar och alltid enligt tillverkarens instruktioner.

KopSang.se’s Stämpel av Godkännande På KopSang.se är vi passionerade när det gäller att rekommendera de bästa sängarna till våra läsare. Ekens Entré Ramsäng är utan tvekan ett utmärkt köp för de som söker både kvalitet och komfort.

Storlek

80×200, 90×200, 105×200, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 210×200

Färger

Sten, Hav, Sand

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast

GRYM DEAL - GRYM SÄNGKAMPANJVARA