Hoppa till innehåll

Hästens Eala Kontinentalsäng

319,800 kr

Ett Vaknande i Paradiset

Om du har drömt om att vakna upp med samma förnyade känsla som efter en perfekt natts sömn på en tropisk ö, kommer Hästens Eala Kontinentalsäng att förvandla den drömmen till verklighet. KopSang.se rekommenderar stolt denna säng som en höjdpunkt inom komfort och kvalitet.

Vad ligger bakom Namnet? Ordval är kraftfullt. När man på hawaiianska ropar “E ala!” signalerar det uppvaknande. Och vilket namn passar bättre för en säng som verkligen får dig att känna dig upplyft, fräsch och helt återställd varje morgon?

Naturligt Klimatkontroll Hästens expertis inom sängtillverkning lyser igenom i Eala. Genom att skickligt lager-på-lager kombinera tagel, ull och bomull skapas en osynlig luftkonditionering. Detta garanterar att fukt effektivt avlägsnas, medan frisk luft flödar runt kroppen, vilket skapar en optimal sovmiljö.

Inte bara en Säng, utan en Erfarenhet Det märkvärdiga med Hästens Eala är inte bara hur du känner när du ligger i den, utan hur den påverkar din vardag. Ett uppvaknande i denna säng ger dig den där extra skärpan, positiviteten och tålmodigheten du behöver för att vara den bästa versionen av dig själv.

Produktens Utmärkande Egenskaper

  • Mellanmadrassens Kvalitet: Utrustad med ett 1-zons pocketfjädringssystem som är 15 cm högt. Fjädrarna arbetar självständigt, säkerställande en jämn och stabil komfort.
  • Basens Stabilitet: En solid 13 cm bonellfjädring med en tjockare trådkonstruktion, vilket bidrar till en stadigare känsla.
  • Individualiserad Komfort: För de som väljer en bredd på 160 eller större, finns möjligheten att anpassa fasthetsgraden för varje sängsida.
  • Högkvalitativa Material: Stoppningen består av en fin kombination av Tagel, Bomull, Ull och Lin.
  • BJX Bäddmadrass: Denna 7 cm höga madrass, som är generöst fylld med bomull, ull och en mjuk och elastisk tagel, garanterar optimal ventilation.
  • Mått och Design: Sängens totala höjd är 45 cm, exklusive bäddmadrass och ben. Dessutom är den stolt tillverkad i Köping.

Skötselråd Om olyckan skulle vara framme och sängen får en fläck, rekommenderar vi skumtvätt för möbelvård och att alltid följa tillverkarens specifika rekommendationer.

Avslutningsord Hästens Eala Kontinentalsäng är mer än bara en säng; det är en väg till bättre dagar. Låt dig förföras av dess unika komfort, och upplev själv varför den får vår helhjärtade rekommendation på KopSang.se.

Storlek

90×200, 90×210, 105×200, 105×210, 120×200, 120×210, 140×200, 140×210, 160×200, 160×210, 180×200, 180×210, 200×210, 210×200, 210×210

Färger

Blue Check, Silver Beige Ck

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast