Hoppa till innehåll
Rea!

Jensen Ambassadör Aqtive II Ställbar Säng

54,346 kr

Historia Mötter Modernitet

Jensens Ambassadör-kollektion har varit synonymt med toppklassig sovkomfort sedan 1996. Trots åren som gått står den sig än idag som en av Jensens flaggskeppsprodukter. Ambassadör Aqtive II fortsätter den stolta traditionen, men med nyskapande innovationer som lyfter den till nya höjder.

Design som Förenar Form och Funktion På första anblicken är Ambassadör Aqtive II en stilig kontinentalsäng, men bakom den tidlösa estetiken döljer sig teknologiska underverk. Med fyra unikt designade ben, som bryter ifrån den vanliga standarden av åtta, erhåller sängen en modern siluett som andas elegans. Den ställbara funktionen är skickligt integrerad, med tekniken undanröjd bakom sängens textilklädda ramar, vilket bevarar dess sofistikerade profil.

Optimal Komfort Med Ett Knapptryck Sängen kommer med den banbrytande Headrest-funktionen som säkerställer att ditt huvud och din nacke alltid är optimalt positionerade. Med möjligheten till steglös justering av både huvud- och fotände, samt den bekväma möjligheten att synkronisera två sängar med en enda fjärrkontroll, har du alla förutsättningar för en skräddarsydd sovupplevelse. Lägg till Jensens egen app för ställbara sängar, och du kan snabbt och enkelt finna och spara din absoluta favoritposition. En tänkvärd detalj är den subtila lampan under sängen, perfekt för nattliga uppstigningar utan att störa en sovande partner.

Revolutionerande Liggkomfort Ambassadör Aqtive II:s mellandel framhäver ett avancerat pocketsystem där varje fjäder är individuellt inkapslad. Detta garanterar enastående tryckavlastning och en liggkomfort som anpassar sig perfekt efter din kropp. Den solida stålkanten samt det 5-delade zonsystemet med mjuk skulderzon och korsryggstöd säkerställer optimal stöd och komfort, oavsett din kroppsform eller favoritliggställning.

Detaljerad Produktinformation:

  • Mellanmadrass: 5-zonat Pocketsystem Sense 2.1, 12,5 cm hög.
  • Sängbotten: Reflect Pocketsystem, 7 cm hög.
  • Stoppning: Cellex XS – utmärkt för luft- och fukttransport.
  • Ursprung: Stolt tillverkad i Norge.
  • Särskilda egenskaper: Vid bredd från 160 cm får du två separata sängar med en enhetlig klädsel och två individuella bäddmadrasser.
  • Miljöfokus: Med stolthet Svanenmärkt.

Personliga Val: Förvald för denna säng är Sleep II bäddmadrass. Men varje sovande individ är unik, så om du har andra önskemål erbjuder vi ett brett sortiment av alternativ. Vi har även ett imponerande utbud av sängben och sänggavlar att utforska.

Vårdinstruktioner: För att bibehålla sängens skönhet, använd skumtvätt för möbelvård vid fläckar och alltid följ tillverkarens rekommendationer.

KopSang.se’s Expertomdöme: Vi på KopSang.se kan varmt rekommendera Jensen Ambassadör Aqtive II Ställbar Säng för dem som önskar en säng där historisk kvalitet möter modern innovation. Detta är utan tvekan ett förstklassigt val för den kvalitetsmedvetna sömnälskaren.

Storlek

80×200, 90×200, 105×200, 120×200, 160×200, 160×210, 180×200, 180×210, 210×200, 210×210

Färger

167 Velour Mole, 168 Velour Grey, 366 Velour Beige, 369 Velour Blue, 481 Anthracite, 482 Grey, 483 Beige, 484 Blue

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast

KAMPANJVARA