Hoppa till innehåll
Rea!

Jensen Diplomat Dream Ställbar Säng

Det ursprungliga priset var: 46,036 kr.Det nuvarande priset är: 40,350 kr.

Framtiden för Justerbar Sömn

När det kommer till ställbara sängar, visar Jensen återigen varför de är ledande inom sängindustrin. Med introduktionen av Diplomat Dream ställbar säng, presenterar de en basmodell som kombinerar det bästa av funktionalitet och estetik, perfekt för dem som söker en överlägsen sömnupplevelse.

Modern Design Möter Funktionalitet Denna ställbara säng, som kan placeras i en sänggavel eller monteras på eleganta ben, stoltserar med en Seamless textillösning som ger ett helhetligt och sofistikerat intryck. Med en reducering till fyra ben, istället för de traditionella åtta, har Jensen skapat en säng med en unik och modern design.

Optimerad Komfort Njut av fördelarna med den integrerade Headrest-funktionen, som säkerställer att ditt huvud och nacke alltid är i en ideal position. Den steglösa justeringsförmågan, antingen individuellt för huvudänden eller synkroniserat för både huvud- och fotände, ger en anpassad sovställning som matchar dina behov. Och med möjligheten att synkronisera två sängar med en fjärrkontroll, eller genom Jensen-appen, har sömnkomfort aldrig varit så tillgänglig.

Teknologi och Tryckavlastning i Harmoni Med ett 5-delat zonsystem, erbjuder denna säng en mjuk skulderzon kombinerat med inbyggt korsryggsstöd. Tack vare pocketfjädersystemet, där varje fjäder är individuellt inkapslad, garanteras en jämn tryckavlastning anpassad efter din kroppsform och valda liggställning. Dessutom, förstärkt av stålkanten, behåller sängen sin form även vid kanterna.

Specifikationer:

  • Mellanmadrass: 5-zonat Pocketsystem Sense 2.0, 12,5 cm högt.
  • Stoppning: Cellex XS, känt för sina luft- och fukttransporterande egenskaper.
  • Ursprung: Tillverkad med stolthet i Norge.
  • Mått: Från 160 cm bredd levereras två separata sängar.
  • Miljöcertifiering: Svanenmärkt för ett hållbart val.

Tillval: Standardmässigt ingår Sleep I bäddmadrass, men alternativa bäddmadrasser finns tillgängliga för dem som önskar. Utforska även vårt sortiment av sängben och sänggavlar.

Vård och Underhåll: För eventuella fläckar, rekommenderas användning av skumtvätt avsedd för möbelvård. Var noga med att följa tillverkarens anvisningar.

Rekommendation från KopSang.se: Om du letar efter en säng som kombinerar stil, komfort och funktionalitet, är Jensen Diplomat Dream Ställbar Säng ett utmärkt val. Vi på KopSang.se rekommenderar den helhjärtat för en överlägsen sömnupplevelse.

Storlek

80×200, 90×200, 120×200, 160×200, 160×210, 180×200, 180×210, 210×200, 210×210

Färger

478 Petrol, 476 Anthracite, 477 Grey, 479 Green

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast

KAMPANJVARA