Hoppa till innehåll
Rea!

Jensen Diplomat Ramsäng

Det ursprungliga priset var: 42,117 kr.Det nuvarande priset är: 33,500 kr.

Kvalitet Mötter Stil

När man stöter på en säng som Jensen Diplomat Ramsäng förstår man snabbt varför Jensen har blivit ett synonymt med skönhet och komfort. Med sina eleganta möbeltextilier, förstärkt av en sofistikerad dubbelsöm och fyra tilltalande färgalternativ, ger denna säng ett imponerande visuellt intryck i alla sovrum.

Fjädersystem: En Kombination av Support och Mjukhet Utrustad med det avancerade Sense fjädersystemet, erbjuder denna ramsäng en sömnupplevelse som är både stödjande och bekväm. Jensen® Original zonsystem säkerställer att varje del av din kropp får det stöd den behöver – från en mjukare zon vid axlarna till en fastare vid korsryggen. Med hela 5 zoner, kan du vara säker på att få en jämn tryckavlastning, oavsett din kroppsform eller hur du väljer att ligga.

Dynamisk Liggyta Tack vare en liggyta som sträcker sig flexibelt i alla riktningar, kommer du att uppleva fjädersystemets fulla potential varje gång du lägger dig.

Produkthöjdpunkter:

  • Fjäder Närhet: Ett 5-zons Sense Pocketsystem som mäter 12,5 cm i höjd.
  • Ytterligare Support: Ett Reflect Pocketsystem på 7 cm, beläget djupare in i sängen.
  • Andningsbart Stoppningsmaterial: Cellex XS, som utmärker sig för sina luft- och fukttransporterande egenskaper.
  • Gjord Med Stolthet: Tillverkad i det vackra Norge.
  • Flexibla Val: För sängar från 160 cm bredd finns möjligheten att välja separata fasthetsgrader med två separata bottnar men en hel bäddmadrass.
  • Miljövänlig: Svanenmärkt, för den miljömedvetne konsumenten.

Personalisering: Vi har förvalt Sleep I bäddmadrass för denna säng. Men vi förstår att alla har unika behov, därför erbjuder vi också ett brett sortiment av bäddmadrasser, sängben och sänggavlar.

Skötsel och Underhåll: Bekymra dig inte över små olyckor. Vid eventuella fläckar, använd skumtvätt avsedd för möbelvård och följ alltid tillverkarens råd.

KopSang.se’s Rekommendation: För dem som söker en kombination av prisvärdhet och ovärderlig komfort, är Jensen Diplomat Ramsäng ett utmärkt val. Vi på KopSang.se rekommenderar varmt denna säng för den bästa sömnupplevelsen.

Storlek

80×200, 90×200, 105×200, 160×200, 160×210, 180×200, 180×210, 210×200, 210×210

Färger

478 Petrol, 476 Anthracite, 477 Grey, 479 Green

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast

KAMPANJVARA