Hoppa till innehåll
Rea!

Jensen Prestige Kontinentalsäng

Det ursprungliga priset var: 82,004 kr.Det nuvarande priset är: 65,354 kr.

Elegans & Komfort i Harmoni

Jensen Prestige framstår som en juvel inom sängdesign, med sin moderna estetik förpackad i lyxiga möbeltextilier. De fina detaljerna, som dubbla sömmar och den diskret broderade logotypen på sängens fotända, är ett testamente till dess sofistikerade karaktär.

Unik Konstruktion för Optimal Komfort Med en konstruktion av tre lager fjädring, bjuder Prestige kontinentalsäng på en djupt bekväm sovupplevelse. Den nytänkande Seamless textilvalet omfamnar hela sängen, från topp till botten, medan det fyrbenta stödet – ett avsteg från den traditionella åttabenta designen – tillför en modern touch.

Teknik i Toppklass Sängens mellandel är försedd med det framstående Jensen Aloy® 2.1 fjädersystemet, känt för sin dynamik och anpassningsförmåga. Det reagerar intuitivt på din kroppsposition och viktfördelning, och ser till att du får optimalt stöd där det behövs som mest. Med den dubbelfjädrande botten blir din sömn inte bara djupare, utan sängen får även en förhöjd stabilitet.

Specifikationer för den Kräsne:

  • Mellanmadrass: Aloy® 2.1 pocketfjäder, 14 cm i höjd
  • Sängbotten: Kombination av Jensen Support Pocketsystem (12,5 cm) och Reflect Pocketsystem (7 cm)
  • Stoppningsmaterial: Andningsaktiva Cellex XS – utmärkt för fukt- och luftcirkulation
  • Ursprungsland: Stolt tillverkad i Norge
  • Specialfunktioner: Möjlighet att välja individuell fasthetsgrad för sängar över 160 cm i bredd
  • Certifikation: Svanenmärkt – för en hållbar framtid

Ditt Personliga Val av Bäddmadrass & Tillbehör För den som önskar Sleep III bäddmadrass har vi förhandsvalt den till denna säng. Självklart har vi fler alternativ tillgängliga, liksom ett brett sortiment av sängben och sänggavlar, för att anpassa efter dina preferenser.

Råd för Långvarig Skönhet För eventuella olyckshändelser, vänd dig till skumtvätt avsedd för möbler. Följ alltid de råd som tillverkaren ger.

KopSang.se:s Varmaste Rekommendation: Jensen Prestige Kontinentalsäng representerar en symbios av design och funktion. För den som vill njuta av nätter fyllda med lyx och komfort, rekommenderar vi varmt detta mästerverk som ett förstklassigt köp!

Storlek

160×200, 160×210, 180×200, 180×210, 210×200, 210×210

Färger

425 Anthracite, 426 Dark Grey, 427 Light Grey, 428 Green, 429 Nature

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast

KAMPANJVARA