Hoppa till innehåll
Rea!

Jensen Prestige Ramsäng

Det ursprungliga priset var: 67,347 kr.Det nuvarande priset är: 57,488 kr.

Stilfull Design Med Omtanke

Jensen Prestige inte bara skryter med sin samtida design utan tar även stolthet i sina lyxiga möbeltextilier. Varje detalj, från den fina dubbelsömmen till den subtila, broderade logotypen vid sängens fotända, talar om kvalitet och elegans.

Avancerad Fjäderteknik för Optimal Komfort Utrustad med det innovativa Jensen Aloy® 2.1-systemet, erbjuder Prestige ramsäng en sovkomfort som få andra kan jämföra sig med. Fjädersystemets adaptiva natur anpassar sig ständigt till din kropp och liggställning, vilket garanterar att varje natt blir en skön upplevelse. Dess unika förmåga att ge rätt stöd vid rätt tidpunkt, tack vare sina fastare zoner, ser till att du alltid får en djup och återhämtande sömn.

Stretch och Stöd – En Dynamisk Duo Med en liggyta som sträcker sig i alla riktningar, maximeras fjädersystemets egenskaper. Detta, kombinerat med det ytterligare pocketsystemet i sängens botten, försäkrar att du får både den mjukhet och stabilitet du önskar.

Produktens Höjdpunkter:

  • Mellanmadrassens Fjäder: Aloy® 2.1 pocketfjäder, med en imponerande höjd av 14 cm.
  • Djupare Komfort: Reflect Pocketsystem på 7 cm, placerat längre ner i sängen.
  • Flexibla Mått: Från 160 cm bredd levereras två ramsängar, komplett med en hel bäddmadrass.
  • Stoppningsmaterial: Cellex XS, känt för sina exceptionella luft- och fuktransporterande förmågor.
  • Ursprungsland: Tillverkad med stolthet i Norge.
  • Hållbart Val: Svanenmärkt för ditt miljömedvetna hem.

Personliga Valmöjligheter: Vi har förvalt Sleep III bäddmadrass för Prestige ramsäng, men valet är ditt. Utforska vårt sortiment av bäddmadrasser, sängben och sänggavlar för att anpassa sängen efter dina preferenser.

Skötselråd: Olyckor kan inträffa, men din säng behöver inte bära spåren av dem. Använd skumtvätt avsett för möbler vid fläckar, och kom ihåg att alltid följa tillverkarens instruktioner. Dessutom är bäddmadrassens överdrag enkelt att ta av och kan tvättas i upp till 60°C.

Rekommendation från KopSang.se: Jensen Prestige Ramsäng får vårt varma rekommendation som ett utmärkt köp för den som söker en kombination av sofistikerad design och oöverträffad komfort.

Storlek

80×200, 90×200, 105×200, 160×200, 160×210, 180×200, 180×210, 210×200, 210×210

Färger

425 Anthracite, 426 Dark Grey, 427 Light Grey, 428 Green, 429 Nature

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast

KAMPANJVARA