Hoppa till innehåll
Rea!

Jensen Supreme Aqtive II Ställbar Säng

Det ursprungliga priset var: 84,613 kr.Det nuvarande priset är: 69,569 kr.

Norsk Perfektion & Passion

Jensens tro på ständig förbättring reflekteras fullständigt i deras Supreme kollektion, där varje detalj strålar av precision och omsorg. Med inspiration hämtad direkt från den pittoreska norska naturen, framhävs sängens estetik ytterligare genom dess specialdesignade ulltextilier, vilka för tankarna till Norges orörda landskap.

Huvudets Bästa Vän För dem som värderar optimal komfort, har Jensen inkluderat den revolutionerande Headrest-funktionen. Denna säkerställer att oavsett hur du väljer att ställa in sängen, kommer ditt huvud och nacke att ha det perfekta stödet. Med steglös justering och möjlighet att synkronisera två sängar, blir anpassning enkel med den medföljande fjärrkontrollen eller genom Jensens användarvänliga app. Denna säng erbjuder även en minnesfunktion för ditt favoritläge samt en diskret lampa under sängen, perfekt för de mörka nätterna utan att störa din sängpartner.

Unik Komfort med Jensen Aloy® 3.0 När det gäller kärnan i sängen, överträffar Jensen Aloy® 3.0 alla förväntningar. Detta avancerade fjädersystem är skapat för att kontinuerligt anpassa sig efter din unika liggposition och viktfördelning, vilket erbjuder en jämn och stödjande sovupplevelse genom hela natten. Det unika med detta system är dess förmåga att ge stöd först när kroppen sjunker djupare ner i madrassen, vilket skapar en känsla av att sväva.

Produktdetaljer:

  • Mellanmadrass: Aloy® 3.0 pocketfjäder, 16 cm hög.
  • Sängbotten: Reflect Pocketsystem, 7 cm hög.
  • Stoppning: Innergetic® Latex, känd för sina exceptionella luft- och fukttransporterande förmågor.
  • Ursprung: Stolt tillverkad i Norge.
  • Mått: För sängar från 160 cm bredd levereras två separata sängar men med en enhetlig klädsel och två separata bäddmadrasser.
  • Miljövänlighet: Svanenmärkt för ett grönt val.

Tillval: Starrose bäddmadrass är standardvalet för denna säng, men om du har andra preferenser finns det flera alternativ att utforska. Vi erbjuder även ett brett utbud av sängben och sänggavlar.

Vård & Skötsel: Fläckar? Ingen fara. Använd skumtvätt avsedd för möbelvård och följ alltid tillverkarens anvisningar. Plus, bäddmadrassens överdrag är både avtagbart och maskintvättbart i 60°C.

Rekommendation från KopSang.se: Om du söker en säng där ingen detalj har blivit övergiven, där komfort och estetik går hand i hand, är Jensen Supreme Aqtive II Ställbar Säng ditt självklara val. På KopSang.se ger vi den våra varmaste rekommendationer.

Storlek

80×200, 90×200, 120×200, 160×200, 160×210, 180×200, 180×210, 210×200, 210×210

Färger

301 Natural Beige, 310 Golden Sand, 320 Oyster Grey, 328 Midnight Blue, 329 Misty Mint, 330 Evening Anthracite

Fastheter

Medium, Fast, Medium/Fast

KAMPANJVARA