Hoppa till innehåll
Rea!

Tempur North Luxe SmartCool Ramsäng

Det ursprungliga priset var: 37,485 kr.Det nuvarande priset är: 29,995 kr.

Njut av Kylig Komfort

Låt Tempur ta dig med på en resa av oöverträffad komfort och stil med North Luxe SmartCool Ramsäng. Inspirerad av det nordiska landskapets lugn och skönhet, är denna säng mer än bara en plats att vila – det är en upplevelse.

Naturlig Elegans Möt Teknologi

North Luxe SmartCool är en fusion av det bästa från Tempur. Den eleganta designen är inspirerad av Norra Europas enastående skönhet, och sängbottnens rundade former förmedlar en känsla av svävande ro. Hand- och precisionssydda detaljer förhöjer ytterligare den estetiska upplevelsen.

Anpassad För Din Kropp

Tempur-material gör att North Luxe SmartCool Ramsäng verkligen förstår dig. Den anpassar sig efter din kroppsform, vikt och temperatur för att ge en drömlik komfort som kramar varje kurva av din kropp.

SmartCool: För Svala Nätter

Inte nog med dess komfort, bäddmadrassen med invävt SmartCool-teknologi erbjuder en kylig touch, vilket är idealiskt för dem som föredrar en svalare sömnupplevelse.

Innovationens Framkant

Som en del av Tempurs senaste kollektion introducerar denna säng en rad unika egenskaper. Tempur Advanced-material säkerställer 20% mer tryckavlastning jämfört med tidigare modeller. Dessutom neutraliserar dess design rörelseöverföring, vilket garanterar en ostörd natt, även när din partner vänder sig.

Valfri Komfort

För dem som söker en traditionell Tempur-upplevelse utan den svalkande effekten av SmartCool, erbjuds denna modell också med en klassisk Tempurmadrass.

Produktdetaljer

  • Sängens Mått: En total höjd av 38 cm, exklusive ben och bäddmadrass.
  • Tillverkningsursprung: Stolt tillverkad i Danmark.
  • Bäddmadrass: Exklusiv Tempur Pro Luxe SmartCool på 10 cm.

För ytterligare detaljer om bäddmadrasser eller tillgängliga sängben och gavlar, hänvisar vi till vår produktguide. Har du några komfortrelaterade frågor, tveka inte att nå ut till oss.

Skötselråd

Vid eventuell fläckbildning, rekommenderar vi skumtvätt anpassad för möbelvård. För bästa resultat, följ alltid tillverkarens rekommendationer. Kolla in vårt utbud av rengöringsprodukter för mer information.

KopSang.se’s Stämpel av Godkännande

På KopSang.se står vi helhjärtat bakom Tempur North Luxe SmartCool Ramsäng. Den representerar en perfekt kombination av innovativ teknik och tidlös skönhet, vilket gör den till ett utmärkt val för den kräsna sovande.

Storlek

80×200, 90×200, 90×210, 105×200, 105×210, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 180×210

Färger

Graphite, Sand, Stone, Dark Blue, Ivory, Green

Fastheter

Mjuk, Medium, Fast

KAMPANJVARATESTVINNARE