Hoppa till innehåll
Rea!

Tempur North Ställbar Säng

Det ursprungliga priset var: 45,506 kr.Det nuvarande priset är: 34,500 kr.

En Fusion av Lyx och Teknologi

Tempur North Ställbar Säng tar komfort och estetik till en helt ny nivå. Med sin harmoniska blandning av avancerad teknik och sofistikerad design, har Tempur North Adjustable förmågan att omvandla din sömnupplevelse. Efter att ha rotat sina rötter i rymdteknologi, erbjuder TEMPUR®-materialet en unik känsla av tyngdlöshet, samtidigt som det följer din kropps naturliga konturer.

Sängens Konstruktion – En Djup Dykning

  • Baslagret: Tempur Durabase teknologin står som sängens stomme, vilket ger en solid och hållbar grund.
  • Anpassningsegenskaper: Ovanpå baslagret introduceras Tempur Adapt, ett 3 cm tjockt skikt. Denna trögelastiska komponent anpassar sig till din kroppsform, erbjuder överlägsen tryckavlastning och uppmuntrar till en rofylld sömn.Om du bestämmer dig för att uppgradera med Tempur Pro-madrass, kan du förvänta dig ytterligare lager av det ikoniska trögelastiska skummet. Med både Tempur Adapt och den nyskapade Tempur Advanced ger dessa madrasser 20% bättre tryckavlastning än tidigare varianter.
  • Fjärrstyrd Anpassning: Tempur North’s ställbara säng går hand i hand med teknologi. Genom att använda den kraftfulla Linak TD5 Advanced motorn och den trådlösa fjärrkontrollen Linak HC40 FRAME™, kan du skräddarsy din sovposition med enkelhet. Upptäck känslan av verklig avkoppling med nollgravitationspositionen.

Ditt Val av Komfort med Tempur Pro® När det gäller komfort är Tempur North serien i en klass för sig, särskilt när den kombineras med Tempur Pro-bäddmadrasser. Från Pro Plus till Pro Luxe, dessa madrasser erbjuder skikt efter skikt av skönhet. Vare sig du föredrar en mjuk, medium eller fast madrass, finns det ett alternativ som passar din smak.

För den Svala Nattsömnen Med introduktionen av SmartCool™ teknologi, kan du förvänta dig en sval och förfriskande sömn. Detta svalkande tyg håller bort värmen och garanterar en behaglig temperatur hela natten.

Varför Vi Rekommenderar Tempur North Ställbar Säng Hos KopSang.se strävar vi efter att rekommendera de bästa sängarna på marknaden. Med Tempur North Ställbar Säng får du en oslagbar kombination av teknik, komfort och lyx. Den erbjuder en varaktig hållbarhet och en natt av kvalitetssömn. Denna säng är verkligen ett mästerverk, och vi är stolta över att rekommendera den som ett utmärkt val för ditt hem.

Storlek

80×200, 90×200, 90×210, 105×200, 105×210, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 180×210, 200×200, 210×200, 210×210

Färger

Graphite, Sand, Stone, Dark Blue, Ivory, Green

Fastheter

Mjuk, Medium, Fast

KAMPANJVARATESTVINNARE