Hoppa till innehåll

Tempur Promise Plus Ramsäng

22,975 kr

Funktion Möt Estetik

Tempur presenterar stolt Promise Plus Ramsäng, en kombination av kompromisslös komfort och en design som skriker elegans.

Design För Din Sinnesro

Denna ramsäng är inte bara en plats för återhämtning utan också en inredningsdröm. Dess utsökta sömnad och detaljerade insydda madrass ger en illusion av dubbla lager, vilket skapar en visuell lyxighet som förhöjer varje sovrums atmosfär.

Komfort Utan Gränser

Utvecklad med den senaste teknologin, erbjuder Promise Plus Ramsäng en tryckavlastning som är överlägsen sin föregångare. Tempurs avancerade material garanterar 20% mer tryckavlastning än tidigare modeller. Upptäck en sömn där din partners rörelser blir nästan omärkbara, tack vare sängens förmåga att absorbera rörelse.

Färg & Form Efter Ditt Önskemål

Med ett brett utbud av färgval kan du enkelt anpassa din Promise Plus Ramsäng så att den passar perfekt in i ditt sovrum, oavsett inredningsstil.

Extra Svalhet För De Varmare Nätterna

Om du tenderar att känna dig varm när du sover, överväg att utforska samma modell men med den revolutionerande SmartCool-teknologin för en svalare sömnupplevelse.

Detaljerad Specifikation

  • Höjd: En kompakt 40 cm, exklusive ben & bäddmadrass.
  • Tillverkning: Stolt producerad i Danmark.
  • Bäddmadrass: Premium Tempur Pro Plus, 8 cm.

Dyk djupare in i vårt urval av bäddmadrasser, sängben, och sänggavlar för att fullända din sömnupplevelse. Vid ytterligare frågor eller funderingar kring komfort, tveka inte att kontakta oss.

Råd För Varaktig Skönhet

För bästa vård vid eventuella fläckar, använd skumtvätt specifik för möbelvård. Respektera alltid tillverkarens anvisningar, och kolla in vårt sortiment av rengöringsprodukter.

KopSang.se’s Rekommendation

Vi på KopSang.se ger vår starka rekommendation till Tempur Promise Plus Ramsäng. En perfekt symbios av design och komfort som förändrar din syn på god nattsömn.

Storlek

80×200, 90×200, 90×210, 105×200, 105×210, 120×200, 140×200, 160×200, 180×200, 180×210

Färger

Sand, Stone, Dark Stone, Warm Stone, Ivory, Dark grey, Warm grey

Fastheter

Mjuk, Medium, Fast

TESTVINNARE